עבור לתוכן

בעיית התחברות לאינטרנט למרות שמראה חיבור תקין

Featured Replies

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה...

יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים.

משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק.

אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !!

יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... :nixweiss:

אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(

פורסם

תעלה צילום מסך מהנתב -- אני חושש שבחרת איזה MAC יחסמו ולא איזה MAC יהיו בעלי גישה.

פורסם
  • מחבר

אני חושש שבחרת איזה MAC יחסמו ולא איזה MAC יהיו בעלי גישה.

בוודאות שלא. קראתי בפירוט מה רשום.

אין לי אפשרות לעשות PRNT SCR מכיוון שזה נכנס לנתב רק מהכף יד וזה מה שמוזר... האשף של EDIMAX מתחבר לנתב אבל אני לא מקבל גישה לנתב או לרשת.... ?!

וגם כאשר ביטלתי כל הגבלה שהיא עדיין הוא נשאר באותו המצב...

אף אחד לא יכול לעזור ? :nixweiss: :'(

פורסם
  • מחבר

מקפיץ (עבר יום..)

בבקשהההההה חייב עזרה... לא יכול להגיש עבודות מהמחשב בבית... :'(

פורסם

מה הרעיון להשתמש בMAC filter אם האבטחה שלו לא שווה כלום?

תאפס את הנתב ותגדיר מחדש כדי לחסוך כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

הייתי יכול לאפס אותו, אבל הבעיה היא שאין לי גישה לנתב (בחדר נעול של שותף שבחו"ל) ואם אני מאפס אותו אני פיזית לא יכול להכניס לו הגדרות מחדש.

אני רק רוצה לדעת איך אני מתקן את הבעיה כדי שאוכל להמשיך לגלוש :nixweiss:

פורסם

אתה לא יכול לאפס אותו פיסית מבלי לגשת אליו פיסית.

הברירה שלך זה או למצוא מכשיר שיש לו גישה אליו ולהיכנס לממשק או לזייף כתובת MAC לאחת שמתאימה לאתו filter שהוגדר עליו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם ה-MAC של המחשב כף יד (הכף יד נכנס) והוא לא נכנס לאינטרנט.

אני רואה שעם התוכנה של EDIMAX הוא מחובר, אבל בחיבור של WINDOWS אני מקבל 'מחשב צהוב' קישוריות מוגבלת ואין גישה לראוטר.

האם ישנה הגדרה שהשתבשה אולי בראוטר שאם אני אשנה אותה דרך המחשב כף יד שכן מסוגל להיכנס לראוטר אני אחזיר לי את האינטרנט ? :nixweiss:

פורסם

עריכה :

במחשבה שניה הפתרון שלי לא רלבנטי לפותח האשכול

פורסם
  • מחבר

מה היה הפתרון יהודה ? ;) לא הספקתי לראות.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים