פורסם 2010 במרץ 2215 שנים בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה)ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחראחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבודיש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט?תודה על העזרה
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים עיין במדריך לניהול מחיצות בסטיקי אמצעי אחסון ;D . אם אתה רוצה ליצור עוד כונן אתה יכול לעשות זאת גם דרך "ניהול דיסקים" בלוחהבקרה -> כלי ניהול -> ניהול מחשב.
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר עיין במדריך לניהול מחיצות בסטיקי אמצעי אחסון ;D . אם אתה רוצה ליצור עוד כונן אתה יכול לעשות זאת גם דרך "ניהול דיסקים" בלוח הבקרה -> כלי ניהול -> ניהול מחשב. ובאנגלית?פה?
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים start-run-diskmgmt.mscשם כפתור ימני על ה450 שלא מפורמטים ותפרמט אותם לא זוכר בדיוק תמילים המדויקות...זה לא צריך להיות מסובךבמקום Start-run אפשר ללחץ על הכפתור של Windows + R
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים מחבר start-run-diskmgmt.mscשם כפתור ימני על ה450 שלא מפורמטים ותפרמט אותם לא זוכר בדיוק תמילים המדויקות...זה לא צריך להיות מסובךבמקום Start-run אפשר ללחץ על הכפתור של Windows + Rאההצלחתיתודה רבה.. אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.