עבור לתוכן

לוקח למחשב שלי 10שניות לפתוח את הדפדפן של מיקרוסופט!

Featured Replies

פורסם

לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה

נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!

פורסם

זה כי קנית מחשב ב 2700 ש"ח :)

פורסם
  • מחבר

אין קשר ! המחשב הזה עבד מעולה במשך שלושה חודשים והוא עדיין עובד מעולה אבל לוקח לו 5-10שניות לפתוח אינטרנט אקספלורר וכל שאר הדברים עובדים ממש מהר... לא יודע מה קורה כאן. וdeadteddy אתה יודע שהמחשב שלי יחסית למה שהוא(כאילו למפרטו) עובד מאוד מאוד טוב.

פורסם

באמת אין קשר...

תבדוק עם ADAWARE אם יש לך תוכנות שיושבות במחשב ומאיטות את הפעולות של הדפדפן

ותבדוק גם עם SPYBOT

פורסם
  • מחבר

היה לי , אבל זה לא עזר... עדיין לוקח לו הרבה זמן... פחות זמן אבל עדיין הרבה... למה? רק באינטרנט אקספלורר זה ככה ולא בשום תוכנה אחרת כל התוכנות נפתחות מהר מאוד והמשחקים עובדים בסדר... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לפני כמה זמן התקנת מערכת הפעלה? אני חושב שזאת תוכנה מסויימת שמתלבשת לך על האקספלורר ואז היא נפתחת איתו וזה מאט לך את ההפעלה

תנסה לעשות איחוי דיסק... אולי זה יעזור קצת

פורסם

תנסה לראות אם גם ל WORD לוקח יותר זמן לעלות או ל AVANT BROWSER אם יש לך...

אם התשובה היא כן אז יכול להיות שאני יודע מה הבעיה אבל לא בטוח.

בכל מקרה תבדוק ותגיד לי מה קורה.

פורסם

מה לעשות, ie הוא חרא דפדפן.

אני כבר מלא זמן משתמש בmozilla (וכרגע ב mozilla firebird) והדפדפן הרבה יורת מהיר ונוח מאשר הie.

www.mozilla.org

פורסם

קודם כל תנסה לעשות איחוי

אני ממליץ על התוכנה Raxco SpeedDisk 6.

דבר שני נסה למחוק את temporary Internet files

פורסם

איחוי בטוח לא יפתור את הבעיה , בנוסף לזה שהתוכנה שהצגת היא לא טובה , שני טובות יש :

1] של DISKEEPER

2]של O&O

אני הייתי עושה פורמט במקומך. או לפחות מתקין ווינדוס על ווינדוס מחדש.

פורסם

איחוי בטוח לא יפתור את הבעיה , בנוסף לזה שהתוכנה שהצגת היא לא טובה , שני טובות יש :

1] של DISKEEPER

2]של O&O

אני הייתי עושה פורמט במקומך. או לפחות מתקין ווינדוס על ווינדוס מחדש. או מתקין את שלושת אלו:

system mechanic

ace utilities

evidence eliminator

פורסם

תנסה לעשות system restore לרוב זה עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים