עבור לתוכן

האם לוח אם Gigabyte מומלץ במפרט שאני מרכיבה למחשב עריכה?

Featured Replies

פורסם

שלום שלום

אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...)

קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר

ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ?

האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה?

אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל

תודות

יפעת

פורסם

אין שום מניעה לבחור בלוחות של החברה הזאת בלי קשר לתפקיד של המחשב.

פורסם

^ מסכים. באופן כללי הלוחות של Gigabyte הם אמינים ונחשבים ביותר אם זו הייתה כוונתך.

בשביל לקבל מפרט את צריכה לציין כמה פרטים כמו תקציב ולא רק שימושים.

תקראי את הסטיקי של פורום מפרטים ותעני על השאלון הקצר בשביל שיוכלו לבנות לך מפרט לפי זה.

פורסם

הלוחות של גיגהבייט לא אמינים יותר או פחות מהלוחות של שאר היצרנים.

או במילים אחרות-

אין שום מניעה לבחור בלוחות של החברה הזאת בלי קשר לתפקיד של המחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז למפרט שקיבלתי הבוקר - ביקשתי מפרט למחשב חזק תומך אביד:

מארז LEXA S NZXT שחור + חלון

ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC

לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE

מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750

זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ

כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY

דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI

צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS

כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם

כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם

סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ

מה דעתכם עליו?

לי הוא נשמע בינוני ויקר מדי

פורסם

הלוחות של גיגהבייט לא אמינים יותר או פחות מהלוחות של שאר היצרנים.

בנוסף תגיד שMSI וASUS זה אותה אמינות וזהו.

פורסם

אתה אומר ש-ASUS יותר אמינים מ-MSI? למה? כי אייבורי היא החנות/רשת שמוכרת הכי הרבה מוצרים של MSI ולאייבורי יש שם רע?

בבקשה: http://www.behardware.com/articles/773-2/components-returns-rates.html

MSI ותיקים בתחום כמו גם Biostar ועוד חברות שהרבה אנשים לא מכירים. הסיבה היחידה שחושבים שהם פחות טובים או פחות אמינים היא שהם פחות זמינים בארץ. והעובדה היא שהם פחות זמינים בארץ בשנים האחרונות, זה לא היה כך מאז ומתמיד. אני זוכר תקופות שאם היית אומר "Gigabyte" אנשים היו חושבים שהתכוונת למידת הנפח GB, אנשים לא ידעו על היצרן הזה בכלל.

אוי לא, קנית זיכרון של Micron, תבקש שיחליפו לך אותו.. אני לא מכיר את החברה = היא לא טובה. תקנה OCZ או Corsair כי יש להם פרסום-שיווק טוב אז הם בטח גם יותר טובים !!

יפעת- כדאי שפתחתי דיון בפורום "מפרטי מחשב" כי כאן תקבלי יעוץ רק על מעבדים, לוחות וזיכרונות (כי בזה עוסק הפורום).

פורסם

אתה לא יכול לומר שמבחינת איכות ייצור, ניסיון ואמינות כולם אותו הדבר. אתה יכול למצוא הרבה לוחות אם בעיתיים ועשויים גרוע בשוק, בעיקר דרך המכרזים.

Gigabyte היא פשוט אחת מהחברות היותר מקצועיות בתחום.

פורסם

אני לא יכול לומר? זה בידיוק מה שאמרתי. האמינות פחות או יותר זהה, ההבדלים הם בין דגמים מסוימים ולא בין היצרנים כפי שניתן לראות בקישור שהבאתי - וגם ניתן לראות שם שיש ל-MSI לוחות יותר אמינים משל ASUS (אך אני לא מתייחס לזה, אני עדיין אומר שיש להתייחס לכל הלוחות כאל אמינים בצורה שווה).

ואולי תציינו יצרן שלדעתם מייצר לוחות אשר פחות אמינים משל גיגהבייט... במקום לדבר באופן כללי על יצרנים כאלו ויצרנים אחרים?

אגב- "איכות יצור, ניסיון ואמינות", תרשה לי להתייחס לזה. קודם כל איכות יצור = אמינות. ניסיון = אכפת לך אם יצרן אחד נמצא בתחום 8 שנים ויצרן אחר 10 שנים? ניסיון זה לא רק על סמך שנים ועל ניסיון אמיתי שאינו על סמך שנים אף אחד לא יכול להעיד. אז בסה"כ חזרנו למילה "אמינות". גם ל-MSI יש לוחות יוקרתיים עם רכיבים יותר נחשבים ויותר טובים. רכיבים טובים יותר --> המשמעות של זה אינה תמיד אמינות גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים