עבור לתוכן

מבקש עצה למפרט מחשב בסביבות ה-4500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מצרף קובץ עם פרטים על מחשב שבניתי ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים.

המחשב מיועד לצרכי סרטים HD,אינטרנט,תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/אוטוקאד,משחקים(פחות קריטי),עבודה במקביל על מספר תוכנות.

תודה :-)

[attachment deleted by admin]

פורסם

סה''כ מפרט טוב

כמה הערות

1. אין צורך בספק כוח כזה

עדיף לקחת ספק כוח יותר איכותי כגון: S12II-520 שיאפשר לך לשדרג לכרטיס מסךhigh end אם לא אתה יכול לקחת את גרסת 380W

2. לא שמת קירור למעבד

קירור: ‏Alpine 11 Pro

אם מתוכנן OC קל/בינוני או השקט מאוד חשוב:

‏Freezer 7 Pro Rev.2

3. בשביל פוטושופ/אוטוקאד עדיף לקחת כרטיס מסך של nvidia בגלל יציבות ותאימות דריברים יותר טובה, ו - CUDA

כגון 240GT (לא תומך ב -DX11), קח את גרסת 1GB למשחקים זה לא משנה אך התוכנות ^^ יודעות להשתמש בזיכרון הנוסף (לא בכל השימושים תרגיש הבדל אלה בשימוש עם תמונות גדולות , 3D , וכו...)

תלוי מה רזולוצית המסך שלך , ברזולוציה של 1680X1050 רוב המשחקים ירוצו על הגדרות נמוכות/בינוניות

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

החלפתי ספק ושיניתי את המארז והוספתי עוד מאוורר לקדימה,ואחד למעבד.

כמו כן אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך,הכנסתי לעיסקה את שניהם כדי לקבל אולי עוד חוות דעת.אין לי רצון לחרוג מעבר לתקציב הזה מבחינת כרטיס מסך.

הבעיה שה-240 לא DDR5,לא DX11 ונראה פחות טוב מה-5670.מה ההבדל הקריטי בינהם?ומה עדיף בשורה התחתונה?

כי אני לא עובד רק על גרפיקה אלא סרטים HD,משחקים,וגם גרפיקה.

מה זה CUDA?

וראיתי שגם ה- הוא NVIDIA 5670

אז מה הבעיה עם היציבות והדרייברים?אשמח להסבר...

אגב רזולוציית המסך שלי הוא FULLHD כלומר 1920x1080

אבל אני עובד באזור ה-1280X800 בשגרה

אין לי מושג מה זה OC

בקשר לשימושים אז פירטתי,אין לי מושג מעבר במה אשתמש בגדול אני סטודנט בקרוב ולכן עוד לא יודע במה אעשה שימוש וכמה זמן,כמה זמן יהיה לי לשחק וכו'

אז קצת קשה לי לחזות את העתיד

תודה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים