פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים.המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP.איך אני גולש מה-98 ???אתה מתכוון לשתף קבצים ברשת?אז ככה, דבר ראשון, בדוק ששני המחשבים באותה קבוצת העבודה (הכי מומלץ לרשום בשניהם WORKGROUP), ושלכל אחד יש שם מחשב שונה.ב-XP זה יהיה בכרטיסיית "שם מחשב" במאפיינים של My Computer, ב-98 במאפייני הרשת בלוח הבקרה באחת הכרטיסיות שם.דבר שני, בהגדרות הרשת ב-XP, ברשימת הפרוטוקולים, צריכים להיות שם:Client for Microsoft NetworksFile and Printer Sharing for Microsoft NetworksQoS Packet SchedulerInternet Protocol (TCP/IP)חוץ מאלה, אתה צריך להוסיף פרוטוקולים. תלחץ על Install, תבחר Protocol, ואז תבחר את NWLink IPX/SPX/NetBIOS. זה יוסיף לך שני פרוטוקולים לרשימה. כמובן לוודא שכולם מסומנים ב-V.*** בנוסף, כדאי להגדיר ב-TCP/IP אייפי קבוע ולא משתנה על שני המחשבים. אם אתה משתף גם אינטרנט, תגיד, ואני אנחה אותך בהמשך איך לעשות זאת.בהגדרות הרשת ב-98, ברשימת הפרוטוקולים, צריכים להיות שם:Client for Microsoft NetworksDial-Up Adapter[Network Adapter]TCP/IP -> Dial-Up AdapterTCP/IP -> [Network Adapter]IPX/SPX -> [Network Adapter]NetBEUI -> [Network Adapter]File and Printer Sharing for Microsoft Networksתוסיף ותסיר פרוטוקולים לפי הצורך.*** [Network Adapter] זה שם כרטיס הרשת שלך. אני לא יודע איזה יש לך, לכן רשמתי זאת כך. אתה תראה פשוט את הכרטיס רשת שלך.דבר שלישי, להוסיף את השיתוף קבצים על התיקייה/כונן שאתה רוצה, בשני המחשבים. זה נמצא במאפיינים של התיקייה/כונן, ואני מניח שתמצא את זה כבר.וכעת אתה צריך להיות מסוגל לגשת לקבצים המשותפים מכל מחשב.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר זה נענה פה כבר הרבה. ואללה אני מצטער. אם תביא לי קישור לפתרון כזה אני אשמח בחפץ לב. תודה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים לדוגמא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=43504;start=msg394379#msg394379
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.