עבור לתוכן

לוח אם משולב כרטיס גרפי - יש המלצות.

Featured Replies

פורסם

שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב?

עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד.

טוב, מקווה שיש לכם המלצות.

תודה.

פורסם

http://www.pan-das.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3506

תוריד את המינוס בכתובת (פנדס).

לדעתי קיים מעבד גראפי, כך שאין יותר מידי עומס על המעבד.

חוץ מזה, אתה לא מתכוון לשחק על המחשב, ולכן אפילו אם לא היה מעבד גראפי, לא היה נוצר עומס על המעבד.

פורסם

שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב?

עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד.

טוב, מקווה שיש לכם המלצות.

תודה.

השאלה על איזה פלטפורמה אתה הולך עם אתה הולך על ה AMD אז יש את הלוחות עם הצ'יפסט של NVIDIA שכוללים כרטיס מסל geforce 4 mx או משהו בסיגנון עם אינני טועה וזה אחלה כרטיס שוב לישומים משרדים ואינטרנט.

עכשיו עם אתה הולך על פלטפורמה של אינטל אז יש לך את הלוחות של אינטל המשלבים כרטיס מסך מסוג Intel Extereme שהוא גם אחלה מניסיוני, עכשיו אתה כמובן יכול לחכות קצת ולראות מתי יגעו הלוחות החדשים עם הצ'יפסט של ATI כי אז מפחינת כרטיס מסך משולב על הלוח אתה יכול ליהיות בטוח שתקבל כרטיס מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני הולך על AMD הבנתי שיחסית למחיר זה הרבה יותר משתלם, וחוץ מזה אני תמיד מעדיף לתמוך בחברות שמעיזות להתמודד עם המונופולים הענקיים......משהו אנטי-קפיטליסטי שטבוע בי כנראה.

פורסם

תודה, אני הולך על AMD הבנתי שיחסית למחיר זה הרבה יותר משתלם, וחוץ מזה אני תמיד מעדיף לתמוך בחברות שמעיזות להתמודד עם המונופולים הענקיים......משהו אנטי-קפיטליסטי שטבוע בי כנראה.

כנ"ל כאן, אני משום מה תמיד הולך על הUNDERDOG :

MOZILLA, AMD, GEIL ...

פורסם

http://www.pan-das.co.il/product_info.php?cPath=609_270_567&products_id=3794

כנ"ל לגבי המינוס בכותרת...

לגבי המעבד גרפי, לציפסט של Nvidia , (הNF2) יש שתי גרסאות, אחת ללא מעבד גרפי (שאני לא זוכר איך קוראים לה) ואחת עם מעבד גרפי (גרסת IGP אם אני זוכר נכון). ההבדל הוא שלגרסא ללא הכרטיס מסך נותנת ביצועים טיפה יותר טובים ובגרסא עם יש חלק על הציפסט שמתפקד ככרטיס מסך ברמה ששווה לGF4MX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים