עבור לתוכן

שאלה בקשר לביצוע RECOVERY במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת.

תודה

פורסם

תוכנת השיחזור עובדת ממחיצה נפרדת, אבל אין שום דבר שמונע להשתמש בקובץ אימאג' למשל ממקור חיצוני או כל אמצעי שיחזור אחר שהוא צד ג'.

פורסם
  • מחבר

כיון שאני לא מבין בזה מספיק ואני לא מכיר את משמעות קובץ IMG אמקד את השאלה. אני מעונין ליצור RECOVERY בהפעלה ראשונית של מחשב נייד (WINDOWS 7 ללא תקליטור) על מנת שאוכל לשחזר את מערכת ההפעלה במקרה של תקלה. בחוברת מצוין שאני צריך להשתמש בזכרון פלאש בגודל 8 GB לפחות. כיון שאין ברשותי זכרון ניד כזה אני מעונין להשתמש בקשיח חיצוני העובד בתקן USB2. האם עלי להקצות עבור כך מחיצה נפרדת? האם יש חשיבות אם המחיצה היא בתחילה או בסוף, האם יש דרכים יותר פשוטות?

בקיצור איך עושים זאת הכי אלגנטית?

שאלה נוספת היא כיצד אני יכול לפצל את הקשיח של המחשב הנייד, האם יש לכך כלים בווינדוס או שאני חייב תוכנה חיצונית כגון MAGIC PARTITION?

תודה!

פורסם

מה הדגם של הנייד?

בגדול יש לך המון תוכנות צד ג' שיכולות לעשות את זה במקום כמו למשל המוצרים מבית Acronis.

לנהל מחיצות אתה יכול ברמה דיי מוגבלת עם disk management במערכת הפהעלה או שאתה יכול להכין DOK עם parted magic שכולל Gparted ועוד הרב כלים מאוד שימושיים.

פורסם
  • מחבר

או קיי, תודה על האינפורמציה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים