פורסם 2010 במרץ 2015 שנים ראיון האחרון עם עופר לוי ממשיך להשריץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3863728,00.html
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מה אכפת לך מה הוא אומר? הוא זמר, לא פוליטיקאי.אתה אוהב את השירים שלו, תשמע. לא אוהב? אל תשמע.
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים וואו, אם יש איזשהו נושא אקטואלי שלדעתי לא מעניין פה ממש אף אחדזה מהגיגיו של עופר לוי.
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים לא להאמין, גיליתי משהו משותף לי ולו ,שנינו סובלים כשאנחנו שומעים את קובי פרץ .
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים זה ת'רד "אני שונא מוזיקה מזרחית" בדיוק כמו ת'רדי השנאה לחרדים למינם פה.זורקים איזה אמירה חסרת חשיבות כדי לעורר את השנאה שבלב. מצטער אבל למטרות כאלה אני נכנס לאתר הרשמי של "חברי האנושות" ;D
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים הבן אדם חצוף, טיפש ויהיר.אני בתור אחד שמכבד כל סגנון מוסיקה, חושב שעופר לוי לא ראוי אפילו לתגובתי.
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים זה ת'רד "אני שונא מוזיקה מזרחית" בדיוק כמו ת'רדי השנאה לחרדים למינם פה.זורקים איזה אמירה חסרת חשיבות כדי לעורר את השנאה שבלב. מצטער אבל למטרות כאלה אני נכנס לאתר הרשמי של "חברי האנושות" ;Dאיך אני שונא זמרים מזרחיים וחרדים, יוווו!!!!!
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים ;D ;D ;D סוג של הפוך על הפוך..כן אולי קצת נסחפתי,אחרי הכל זאת באמת אתנחתא משעשעת כי לא יכול להיות שהוא המוסיקאי הטוב בעולם שכן...אני המוסיקאי הטוב בעולם!!!!!
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים ;D ;D ;D סוג של הפוך על הפוך.. כן אולי קצת נסחפתי,אחרי הכל זאת באמת אתנחתא משעשעת כי לא יכול להיות שהוא המוסיקאי הטוב בעולם שכן...אני המוסיקאי הטוב בעולם!!!!! שמח שהבחנת באירוניה שבדבריי בכל מקרה, לדעתי חדשות כאלה לא מעניינות אף אחד, גם אם אתה חרדי-מזרחי וגם את אתה אשכנזי-חילוני. את מי זה מעניין מה חושב עופר לוי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.