פורסם 2002 במרץ 123 שנים אז כן נכון אני גר בישוב שהוא יחסית "חור" אבל היום הופתעתי לטובה כשמצאנו ליד הדלת פלייר של ב(נ)זק שמודיע כי ביום שני תוצב עמדת ADSL בישוב והקהל מוזמן לבוא להתרשם ולקנותנחייה ונראה.... ;D
פורסם 2002 במרץ 123 שנים יששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!! אני רק מקווה שלא תחטפו שם סחרחורת מהמהירות האדירה של זה ! WOW !!!!! :lol: :lol:
פורסם 2002 במרץ 123 שנים מחבר אתה מתכוון לשתי הגבעות ליד הבית שלי???כאילו, דהההההההההההההההההההה!!!אני גר בישוב בצפון הארץ ששמו בישראל "שימשית"
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מה זאת התנחלות??? LOL !!! :lol: :lol: כל מקום מגורים בארץ של ישראלי זאת התנחלות ולא משנה מאיזה צד של הקו הירוק זה נמצא ;D
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אתה מתכוון לשתי הגבעות ליד הבית שלי???כאילו, דהההההההההההההההההההה!!!אני גר בישוב בצפון הארץ ששמו בישראל "שימשית"כנראה טעיתי התבלבלתי בינך למישהו אחר
פורסם 2002 במרץ 223 שנים אתה מתכוון לשתי הגבעות ליד הבית שלי???כאילו, דהההההההההההההההההההה!!!אני גר בישוב בצפון הארץ ששמו בישראל "שימשית"כנראה טעיתי התבלבלתי בינך למישהו אחרלביני...........ואין לך מושג כנראה עד כמה גבעתיים זה חור!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.