פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים היי אני חדש פו וזה פעם רישונה שלי אבל יש לי בעיה חמורה הטמפרטורה של המעבד שלי אחרי מאמץ היא 72 מעלות (ב aida32 ): והמיפרט שלי הוא : אז בבקשה אחים שלי אני צריך המלצות למאוורר טוב דרך אגב זה המארז שלי (זה התמונות הכי טובות שיכלתי להשיג): אז בבקשה אחים שלי תביאו לי מאוורר טוב שיתאים למחשב נ.ב. אני חדש פו אז אים עשיתי משהו לא טוב תנהלו או תעירו
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים שקט חשוב לך?אם לא אז אתה יכול לקנות איזה V11 חביב...אם כן, אז גם AERO7 יעשה עבודה מעולה, אבל יעלה יקרתנסה לארגן כמה מאווררים למארז. אחד יוציא אויר מאחורי המעבד ואחד שיכניס אויר לכיוון המעבד
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים לי זה נראה מוזר, קח את ההצעה של קודמי בעניין וגם תעדכן את הביוס שלך אם לא עשית את זה.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר שקט חשוב לך?אם לא אז אתה יכול לקנות איזה V11 חביב...אם כן, אז גם AERO7 יעשה עבודה מעולה, אבל יעלה יקרתנסה לארגן כמה מאווררים למארז. אחד יוציא אויר מאחורי המעבד ואחד שיכניס אויר לכיוון המעבדלא חשוב לי שקט לגמריאבל שלא יעשה רעש חזק יותר מידי והתקציב שלי עד 200 שקליש לך הצעות ?אהה ואיך מעדכנים את הביוס ?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אתה ב OC דיי גדול בדקת בכלל יציבות (Prime או תוכנה אחרת)?אם המחשב לא יציב אז קודם כל תוריד מהירות עד שתקנה מאורר חדש
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים הוא לא בOC יא מ***** זאת מהירות המעבד הרגילה של 2200+ ! FFS תקראו טוב טוב. 1800 זה לא המעבד זה הMHZ
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים Vantec Aero Flowאת המעבד במפרט עם האוברקלוק הוא משרת כמו שצריךלא הכי שקט אבל לא רועש בכלל, ויש לי ארבעים משהו מעלות מנוחה..
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים טעות טעינו טועים...מצטער הייתי בטוח שראיתי 1800+ @ 2200 יעני AMD 1800+ שהומהר ל 2200+ ולא הסתכלתי הרבה אחרי זה כי זה הסבר הגיוני לטמפרטורהנ.ב. לא כתבתי את זה כי חשבתי שהבעייה היא OC אבל היה לי בדיוק אותה טמפרטורה מה שעשיתי זה השארתי את המארז פתוח וקשרתי מאורר 80 MM ככה שהוא בול מול המעבד עכשיו אני על 55~
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר טעות טעינו טועים...מצטער הייתי בטוח שראיתי 1800+ @ 2200 יעני AMD 1800+ שהומהר ל 2200+ ולא הסתכלתי הרבה אחרי זה כי זה הסבר הגיוני לטמפרטורהנ.ב. לא כתבתי את זה כי חשבתי שהבעייה היא OC אבל היה לי בדיוק אותה טמפרטורה מה שעשיתי זה השארתי את המארז פתוח וקשרתי מאורר 80 MM ככה שהוא בול מול המעבד עכשיו אני על 55~אני לא יכול להשאיר את המארז פתוח כי יש לי אחיות בבית
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים גם לי יש בעיה יש לי מעבד 2.6 אינטלביומיים האחרונים הוא מתחמם יותר מדיהוא נדלק על 50 ואחרי חצי שעה הוא מגיע לי ל 60 65מה יכול להיות הבעיה???יכול להיות שאני צריך לשים משחה חדשה כי המחשב שלי עבד על אוברקלוק איזה חודשיים (3100)יש לכם מושג מה זה???? ???
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אין כזאת מכפלה 6.75 הכוונה היא ל 13 * 133 (תוכנה לא משהו כנראה) שזה המכפלה הרגילה של 2200+אם כבר אז הזכרונות היו באוברקלוק לא המעבד (יש לו זכרונות 2700 שזה 166 * 2 הם היו קורסים מזמן ב 266 * 2)
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר סיבכתם אותיאני לא עשיתי oc אבל אים יש (לא יודע איך ?) מה אני צריך לעשות בישביל לבטל את זה ?חוץ מיזה אתם יכולים להביא לי תוכנה טובה ?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים א. תעגל כבלים לפי המדריך של פיסי טיפ WWW.PCTIP.CO.IL .ב.תסדר את הכבלים.ג.שני חורים בדלת תשים שני מאורורים 120 מ"מ זולים של 30 ש"ח שיכניסו אוויר.ד.מתחת לספק תשים 1 שיוציא .ה.יש לך מאורור תחתון מכניס?.אם הטמפרטורה עדיין גבוה תוריד את מאורור המעבד ואת ההיט סינק ותמרח משחה מחדש לפי המדריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.