עבור לתוכן

שאלה| על עידכון הביוס בלוח אם שלי

Featured Replies

פורסם

היי,

הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות.

כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי,

השאלה שלי היא כזאת:

הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860

זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול בתוכו את כל התיקונים של האפדייטים הקודמים לו או שאצטרך להוריד מהראשון שיצא לאחרון שיצא זה נישמע שאלה טיפשית אבל אף פעם לא עשיתי את זה ואני רוצה להיות בטוח

והאם העידכון יכול להרוס בדרך כלשהיא את הלוח והביוס שגם ככה לא בשיאם?

פורסם
  • מחבר

רגע קודם להוריד את התוכנה ואת העידכון האחרון אחר כך לעשות ריסטרט לסגור הכל ואז רק לעדכן? פשוט אני רוצה לבדוק אם הבנתי נכון

פורסם

תוריד את הביוס + התוכנה @BIOS תתקין אותה ואחר כך ריסטרט ותעדכן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני מחזיק אצבעות שהקקר יעבוד לי[br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:15:18

אוקיי חבר ביוס עודכן בהצלחה!, תקלה לא תוקנה

נתנחם בעובדה שעכשיו אני יודע בבטחה גם איך מעדכנים ביוס +מגבים ביוס

תודה רבה על עזרתך ודרך אגב אני אפסיק להתעסק עם זה ואשלים עם העובדה שעד המחשב הבא אני אהיה מומחה בטקסים לדעתי זה סתם סיכון מיותר להמשיך להתעסק עם זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים