עבור לתוכן

זקוק ליעוץ בנוגע לשידרוג-תקציב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך.

אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה.

המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220

הרזולוציה היא 1050*1680

המפרט הנוכחי שלי:

מארז: AURORA 570 GIGABYTE

ספק כוח: CROSAIR 450W

קירור: F3 של זלמן 120מ"מ

לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE

קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE

זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים

כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB

וזהו בגדול...

מה דעתכם צריכים להחליף?

בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה

בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת..

תוד המראש לעוזרים

פורסם

איזה מעבד יש לך?

כעיקרון איני רואה צורך לשדרג את כרטיס המסך משום שהוא לא רע בכלל, גם למשחקים הכבדים של היום.

במידה והמעבד לא מגביל, ואתה בכל זאת רוצה לשדרג נסה למכור את הכרטיס הנוכחי שלך, וקנה כרטיס כגון HD5770 או חזק יותר HD5850.

כרגע אין טעם לקחת כרטיס של nvidia שכן אין כרטיס שמשתווה לכרטיסים הנ"ל מבחינת יחס צריכת חשמל/ביצועים/פיצ'רים ועוד. הדור החדש שלהם רק יוצא (4XX) וכרגע שני הכרטיסים שעוד מעט יצאו לא נראים משתלמים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

שיט ידעתי ששכחתי משהו חח

המעבד הוא Q6600 2.4 OEM

תראה, לצורך העניין המשחק METRO 2033 דיי מקטע לי כשיש כמות מפלצות גדולות ועוד הורדתי הגדרות יחסית-זה על HIGH

ואם נקח את ה HD5850 מבחינה של ספק הוא יתאים?

תודה על התשובה המהירה :)

פורסם

מטרו זה משחק מאוד כבד, במשחקים אחרים (אם נעיף משחקים שלא בנויים טוב כמו קריסיס כמובן) איני חושב שאתה אי פעם הורדת הרבה הגדרות גרפיות (אם בכלל, חוץ מפילטרים). לפי דעתי הספק שלך אמור להחזיק HD5850 אך אני ממליץ לך לשאול ליתר ביטחון בפורום "ספקים ומארזים".

בנוסף, במידה ויגידו לך כי הספק יחזיק ולא יהיה גבולי, אני ממליץ לבצע אוברקלוק קטן למעבד שלך.

פורסם

לגיימינג על הרזולוציה שלך HD5850 הוא אוברקיל, במיוחד כיוון שאתה רק גיימר מזדמן. HD5770 יהיה מעל ומעבר.

מסכים עם קודמי שאלא אם אתה מאוד מאוד לחוץ לשדרג וממש חייב לשחק כאן ועכשיו על הגדרות גבוהות, כדאי מאוד לחכות עד שיצאו כרטיסי NVIDIA החדשים שמן הסתם יטלטלו מעט את השוק.

הכרטיס שלך עדיין חזק מאוד לרזולוציה הזו, לא צפוי כל צוואר בקבוק מהמעבד והספק מספק מעל ומעבד לכל אחד משני הכרטיסים לעיל.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני ממש לא לחוץ על כרטיס מסך...

אולי אני באמת אחכה לכרטיס המסך של נוידיה החדשים ואולי תיהיה הורדת מחיר מצד ATI .

ובנוגע לאוברקלוק.. שכחתי לציין של 8800 עשיתי אובקלוק קטן לדעתי (זה היה מזמן אז אני לא זוכר) בכל מקרה אני גם ככה הוספתי לו שתי מאוררים

בשביל שלא ירעיש.

אז נראה לי שאני אחכה עם השידרוג.. בכל מקרה תודה רבה על התשובות המהירות העיניניות שלכם! :xyxthumbs::)

הסתכלתי עכשיו על המחיר של 5770

הדגם הנ"ל:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1597

ושמתי לב שהוא באמת לא יקר..

השאלה היא אם הוא יותר חזק מאשר 8800 GT ?

פורסם

ה-5770 בהחלט חזק יותר אבל לא משהו שמצדיק את ההוצאה הכספית כרגע אם אתה לא לחוץ.

אתה נתת לינק ל-HD5570 שעולה חצי ממנו ;)

פורסם
  • מחבר

חחח אוופס לא שמתי לב :s07:

בכל מקרה באמת נחכה.. אין סיבה להיות לחוצים- במיוחד בעולם המחשבים.

שוב תודה על העזרה :) :) :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, חזרתי ;D

רציתי רק להתעייץ בנוגע לאיזה דגם רצוי לקחת את ה 5770 ?

צריך שתיהיה יציאת DVI אחת, HDMI אחת (לטלויזיה) וזהו נראה לי :)

ורצוי שלא יהיה רועש ויחסית קריר.. יש משהו שמתאים לקטגוריה הזאת?

פורסם

כל 5770 כולל את מה שאתה מבקש...

לך על הזול ביותר שתמצא :)

פורסם
  • מחבר

חח הבנתי.

סבבה, תודה התגובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים