עבור לתוכן

עצה לקניית נייד בארה"ב בסביבות 2300 ש"ח לעבודה משרדית - דגש על משתלם קל ועמיד

Featured Replies

פורסם

שלום,

מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב.

המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר).

לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד.

מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו')

בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7.

גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי.

יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI.

אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים)

עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר להסתדר.

אם המחיר נשמע לא סביר וניידים מסוג זה מתחילים ממחיר יותר גבוה, אשמח לשמוע המלצה ואשנה את הכותרת (הייתי צריך לעמוד בחוקי הפורום)

תודה מראש

פורסם

המחיר של כונן DVD הוא לא כספי או בביצועים כמו שהוא בגודל ובמשקל. כשחברת מחשבים מוציאה דגם ללא DVD זה בדר"כ לא בשביל להוזיל את המחשב אלא בשביל ליצור נייד דק וקל ככל האפשר.

לגבי הכי משתלם - זה קצת מעורפל. כמה משתלם לך להוריד את המשקל ב 200 גרם ? כמה שווה לך תוספת ביצועים או זמן סוללה ?

בדר"כ האחד בא על חשבון השני...

עצה שלי - תגדיר גודל מסך רצוי ומשם אפשר להתקדם.

ישנם מחשבי 15" כבדים עם ביצועים טובים וישנם מחשבי 13" קצת חלשים אך עם ניידות מעולה, ושניהם באותו מחיר ושניהם משתלמים....

אם אתה רוצה קצת מהכל - תראה אם מתאים לך מחשב 14" שלדעתי זה הגודל האידיאלי למתלבטים.

דוגמא למחשב נייד קל ודק, עם צורב HDMI. DVD ועם מעבד CULV שבהחלט יספיק לצרכיך - DELL INSPIRON 14Z

(למרות שבשביל המעבד המומלץ - core 2 duo תצטרך לחרוג מהתקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים