עבור לתוכן

עזרה| אוברקלוק ראשון למעבד

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאת המאמרים והמדריכים באתר וגם ב PCSTAT, החלטתי ללכת על זה. סידרתי את הסירקולציה של האוויר במארז וקניתי AC FREEZER 7 למעבד. הטמפרטורות במנוחה 36-39. רק מה.. יצא לי לבדוק ב cpuz את מהירות המעבד והיא 1600mhz במקום מהירות הסטוק שצריכה להיות למעבד e6400 והיא 2133mhz. בביוס ראיתי שהמכפלה שכתובה היא X6 במקום X8 כדי להגיע למהירות הסטוק. שיניתי ועדיין אין שינוי ב בcpuz. בנוסף הגדרות הביוס בלוח אם asus p5b-vm מאוד מעטות יחסית לביוס שראיתי במדריך באתר.. כך שאני לא בטוח אם אני יכול לעשות הרבה..

עזרה?

עריכה: intel speedstep tech, לא מוצא את זה בביוס.. אולי זה רשום תחת שם אחר?

פורסם

אתה רואה את הEIST והC1E בפעולה, זה תקין לחלוטין. במנוחה מכפלת המעבד תרד ל6 בשביל לשמור את המעבד קריר יותר ולצרוך פחות חשמל.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אז ביטלתי את ה CE1, TM, SPREAD SPECTRUM, MAX CPUID VALUE LIMIT ומהירות המעבד חזרה לסטוק.

עריכה:

אני לא מצליח להעלות את הבאס (266) מעבר ל285mhz גם לאחר העלאת מתח המעבד ל- 1.336V. יחס בין הבאס לזיכרון עומד על 1:1 במתח 1.8V. גם לאחר העלאה ל1.85V אותו מצב.. המחשב נדלק, אך המסך לא.. אני מניח שזה לא עובר את מצב ה POST. כשניסיתי 285mhz המחשב עלה, אך המסך נהפך לשחור כל מספר שניות, האם זה קשור ל PCI-E Frequency?

פורסם

מעלת תדר PCI-E ?

אנחנו מדברים על המערכת במפרט בצד ?

פורסם

טוב קודם כל אני חושב שאתה צריך לנעול את תדר ה-PCIE זאת אומרת לשים אותו על 100MHZ. דבר שני יכול להיות גם שזה הטמפרטורה במעבד, כי 36-39 מעלות במנוחה זה לא כך מעט. תזכור שאתה לא צריך לעבור טמפרטורה של 60 מעלות במאמץ. בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעלת תדר PCI-E ?

אנחנו מדברים על המערכת במפרט בצד ?

חיובי

פורסם

אם כך..נסה לעלות מתחים גם לFSB/PLL ולראות לאן תגיע..בגדול לוח האם שלך לא נחשב למשהו בOC..ולכן אל תצפה להגיע רחוק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים