עבור לתוכן

חוות דעתכם ועזרה במציאת מארז מתאים למחשב עד 2500שח

Featured Replies

פורסם

המחשב ישמש לפוטושופ, ישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים וניגון סרטי FULL HD. לא יהיה שימוש ב- OC.

המחשב חייב להיות שקט, ואני זקוק בעזרתכם בהתאמת ספק הכוח+מארז שיאפשר זאת במסגרת התקציב.

המפרט שבניתי:

Intel Core i5-650 Tray - שח862

Gigabyte GA-H55M-USB3 - שח627

G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT - שח290

Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD - שח106

סה"כ: 1885 שח

אני אשמח גם לשמוע המלצות נוספות על המפרט. שימו לב שאין צורך בכרטיס מסך יעודי מכיוון שהוא נמצא בשילוב שבמעבד ובלוח האם.

פורסם
  • מחבר

בטוח מישהו פה מכיר מארז שקט ל- I5, תרגישו חופשי לשתף

פורסם

מאיזו חנות אתה תרכוש את המחשב (כדי שאוכל לבדוק האם יש רכיבים עדיפים).

לגבי משחקים- תשכח מזה, תוכל להריץ משחקים קלים מאוד. אם אתה רוצה גם חויית גיימינג סבירה, יש צורך להוסיף עוד כמה מאות שקלים בשביל כרטיס מסך נפרד.

במידה ואתה לא תתעסק בצורה כבדה עם פוטושופ, הייתי ממליץ ללכת על מעבד חלש יותר כגון אחד ממרובעי הליבה הזולים של AMD (כגון X4 620/630) ואולי גם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד.

בנוגע למארז וספק, יש לך מספר אפשרויות (שוב, תלוי היכן אתה קונה).

מארזים- ניתן לרכוש בסביב ה150-200 שקלים מארזים כגון ריידמקס אפקס, ומארזים זולים של חברת CM ואנטק.

אם אתה רוצה מארז איכותי יותר יש לך את אנטק 300 שעלותו סביב ה300 שקלים, וניתן לרכוש מארז שחוסם רעש (כולל בידוד) כמו סילאו שמעט יקר יותר.

ספק כח- אפשר לרכוש ספק סביר כגון HEC דגמי ET שלא יקרים, או שניתן ללכת על ספקים איכותיים יותר כמו סיסוניק, קורסאייר ואנרמקס (גרסת ECO די זולה, איכותית ומשתלמת יחסית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים