עבור לתוכן

החלפת מודם

Featured Replies

פורסם

היי ,

במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה :kopfpatsch:

לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום .

עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb .

המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr .

מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר .

אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם .

יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ?

האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ?

בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחייג או יחייג כאן ?

שדרוגי חומרה ברשת לא כ"כ באים עכשיו בחשבון וכול הרשת היא קוית .

תודה !

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפי התיאור שלך המודם מתפקד כראוטר.

כל המודמים החדשים של בזק יכולים לתפקד גם כראוטרים -- אתה בעצם מקבל מכשיר משולב שהוא גם מוגם וגם ראוטר. ההגדרה שלהם די פשוטה ויש על כך מדריכים בעברית באתר התמיכה של בזק.

פורסם

גם מודמים ישנים יכולים לתפקד ככה בעצם וסביר להניח שמה שתקבל יכולל סוויטצק עם 4 מבואות כבר בתוכו.

ה 270 הזה כנראה היה בשימוש כבר לא מעט זמן אצלו שם (גם לפי זה שהוא הוגדר ל PPPoA) והוא בהחלט לא יעבוד עם תשתית NGN.

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור שלך המודם מתפקד כראוטר.

כל המודמים החדשים של בזק יכולים לתפקד גם כראוטרים -- אתה בעצם מקבל מכשיר משולב שהוא גם מוגם וגם ראוטר. ההגדרה שלהם די פשוטה ויש על כך מדריכים בעברית באתר התמיכה של בזק.

תודה קודם כול .

אכן המודם מתפרד שם לא מעט זמן .

עכשיו לפי מה שאני מבין (קצת) מהגדרות ה WAN של המודם ( שמצורפת כתמונה ) נראה שהוא לא כראוטר אלא כברידג' .

יש איזשהו מודם מומלץ ?

פורסם

כל מודם שתקבל מבזק יהיה בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים