פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אם אתה לא צובע כמו שצריך, הצבע בהחלט יתקלף, ובשלב מוקדם מאוד.ריקבון? לא ניראה לי.... לרוב הצבעים האלה מבוססים מים, ואם לא אז הם חסינים למים.צבע דוהה עם הזמן, זה בטוח. כמה זמן? תלוי בסוגבקשר לחימום המארז, לא משמעותי אם בכלל.... עניין של כמה עשיריות מעלה כל עוד אתה שומר על שכבות צבע הגיוניות
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר אם אתה לא צובע כמו שצריך, הצבע בהחלט יתקלף, ובשלב מוקדם מאוד.ריקבון? לא ניראה לי.... לרוב הצבעים האלה מבוססים מים, ואם לא אז הם חסינים למים.צבע דוהה עם הזמן, זה בטוח. כמה זמן? תלוי בסוגבקשר לחימום המארז, לא משמעותי אם בכלל.... עניין של כמה עשיריות מעלה כל עוד אתה שומר על שכבות צבע הגיוניותאוף איזה באסה אבא שלי לא מרשה לי לצבוע את המארז איך אני ישכנע אותו?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר דרמל תמיד עוזר. חיתוך חורים, שיוף, שכנוע, מה שאתה רוצה ;Dנו אז תן רעיונות!!!...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים שאלת איך לשכנע את אבא שלך לא? זאת התשובה... אני אישית לא אומר לא לאף אחד שיש לו דרמל שמסתובב ב 33,000 סל"ד
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר שאלת איך לשכנע את אבא שלך לא? זאת התשובה... אני אישית לא אומר לא לאף אחד שיש לו דרמל שמסתובב ב 33,000 סל"דעכשיו בעברית או בשפה מובנת וגם הוא מבין פחות ממני בהרבה אז תפרש ממש טוב...חחח
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר ניתן בחנויות של מחשבים וכל מיני רשתות של חניות לבקש שישימו חלון פרספקט שקוף בצד ולדים בפנים(ברור שאני ישלם על הכל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.