עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט למחשב נייד עד 4K לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לומד הנדסת תוכנה שנה א' ומחפש לידידה שלי מפרט למחשב נייד, רק שאני לא מעודכן מספיק בשוק היום אז צריך את עזרתכם,

היא לא צריכה מחשב לגיימרים אבל אחד אמין שיחזיק 4 שנים לפחות.

תקציב, לכל היותר עד 4,000 ₪ אם אפשר קצת לחסוך אז עדיף ואני חושב שאפשר.

שימוש במחשב, תיכנות, שירים, סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית, זהו בערך רק נראה לי עדיף נפח הארדיסק גדול סביבות ה320G .

השימושים הכי שמישים יהיו, תוכנה לתיכנות- visual studio 2008, והשאר זה דברים בסיסיים כמו תוכנה להפעלת סרטים(לא HD) וoffice ו acrobat reader

אם היא תצטרך לשחק בו זה אולי רק משחקים קטנים לא משהו שאמור להעמיס על המחשב.

מערכת הפעלה - ווינדוס 7.

בעיקרון המחשב יהיה נישא לרוב מערד לב"ש מידי פעם אבל היא ביקשה שגודל המסך יהיה כמו שלי(15.4) אז לא נראה לי שהוא יכול להיות קופמקטי במיוחד.

את המחשב היא תרכוש מחנות בב"ש, אני אישית קניתי את ה HP שלי מאייבורי, הם היחידים שהדגם שחיפשתי היה להם במלאי וגם המחיר הכי זול, יש לפעמים שמועות על חוסר אמינות בשירות שלהם, אני לא נתקלתי במשהו חריג ובנוסף המלצתי לה על HP, אני פשוט נהנה ממנו כל יום מאז שקניתי.

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

בלי קשר לסוג המחשב, לא הייתי ממליץ על הגודל 15.4', לדעתי הוא גדול מדי, כבד מדי ומסורבל מדי בשביל משהו שמתכוון להסתובב איתו על הגב (סטודנט).

הייתי הולך על 13.3' (מקסימום 14.1').

בנוגע למחשב עצמו, אשאיר המטלה לשאר חברי הפורום, הם טובים בזה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הוא לא יהיה נישא הרבה...לכל היותר פעם בשבוע והיא ראתה את הגודל של המחשב שלי ככה שעדיין מעדיפה 15.4

האמת שחיפשתי קצת ולא מצאתי ממש דגמים של HP שמתאימים בדיוק לצרכים..

מצאתי כמה של LG השאלה האם כדאי?

ואחד נראה לי מתאים לה וזול יותר של MSI

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4354&CatCode=315

פורסם

גם אני באופן אישי לא ממליץ על מחשבי 15" אפילו לניידות בתוך הבית, אבל לדעתי מחשב ה 15.6 המומלץ ביותר היום הוא ה dell inspiron 1564

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1564.htm

החנות לא בב"ש אבל הדואר מגיע גם לשם...

פורסם
  • מחבר

יש מחשבים באותו מחיר ונתונים יותר טובים

הוא מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק של 5200RPM ובלי מערכת הפעלה..

יחד עם כל התוספות שאמרתי הוא מגיע ל 4400

פורסם

ל MSI מעבד וזכרון ישנים יותר, גם כן 5400 סל"ד, והכי חשוב - איכות בנייה וחומרים של MSI ואחריות ושירות של IVORY.

הדל קצת יותר יקר אבל הרבה יותר טוב.

למחשב של ה 3400 ש"ח אתה יכול להוסיף זכרון, מע' הפעלה והרחבת אחריות לשלוש שנים וזה יצא פחות מ 4100 ש"ח.

השיקול הוא שלך, אבל אל תצפה שה MSI יאריך שנים כמו ה-DELL ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים