עבור לתוכן

כרטיסי מסך זולים - לעניים שבינינו -מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם,

אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול

חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות:

הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים!

ge-force 2 mx 400 64mb

SIS 315

geforce 2 mx nvidia 420

TNT 2 32MB

?

פורסם

mx 420

mx 400

riva tnt 2

sis

מסודר בסדר עדיפויות יורד

פורסם

שלום לכולכם,

אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול

חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות:

הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים!

ge-force 2 mx 400 64mb

SIS 315

geforce 2 mx nvidia 420

TNT 2 32MB

?

לצרכים האלו אני במקומך ההיתי קונה לוח אם עם כרטיס מסך משולב עליו וסלוט של AGP ככה כרגע היה יוצא לך יותר זול וההית מקבל כרטיס מסך בסיסי שיעבוד טוב מאוד עם הצרכים שלך וכמו כן ההית משאיר לך את האופציה לשידרוג עתידי של כרטיס המסך למשהו איכותי ומתקדם אם יהיה לך את הצורך ואו התקציב.

פורסם

הGF2 MX 400 יהיה הכי טוב ומשתלם

פורסם

לצרכים האלו אני במקומך ההיתי קונה לוח אם עם כרטיס מסך משולב עליו וסלוט של AGP ככה כרגע היה יוצא לך יותר זול וההית מקבל כרטיס מסך בסיסי שיעבוד טוב מאוד עם הצרכים שלך וכמו כן ההית משאיר לך את האופציה לשידרוג עתידי של כרטיס המסך למשהו איכותי ומתקדם אם יהיה לך את הצורך ואו התקציב.

^^^^^^^ .

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

עוד דבר עם אתה קונה לוח אם עם כרטיס מסך משולב על הלוח יש לך אחריות עליו כחלק מהאחריות של הלוח ואילו עם אתה קונה כרטיס מסך משומש אין לך אחריות עליו.

פורסם

הGF2 MX 400 יהיה הכי טוב ומשתלם

כנ"ל

פורסם
  • מחבר

וואי, זה באמת היה כל כך קריטי שהייתם צריכים לנעול!! >:( לי תת'רד?

פשוט בגלל מה שאמרו לי פה הנושא קצת שינה כיוון ואז מישהו שכן מבין בלוחות אם משולבים ויכול לעזור עלול לפספס את השאלה כשהיא נמצאת תחת הכותרת הנוכחית אבל - נו שוין.

אני אעביר את השאלה לפורום של הלוחות.

ואגב לזה שהציע לי לקרוא את התקנון, נו באמת, גם כשאני קונה דברים באינטרנט או מתקין תוכנות אני לא קורא את כל התקנות אלא פשוט לוחץ שאני מסכים לכל הנאמר מבלי לקרוא את זה, (יש בעולם מישהו אחד שכן קורא את כל זה?) אם הייתי באמת קורא את כל החוזים שאני חותם עליהם באינטרנט היו לי הרבה פחות שנים לחיות אז תהיו רציניים בשביל לשאול שאלה בפורום להתחיל גם לקרוא תקנות?

תודה באמת בכל אופן לכל אלו שמאוד עזרו לי, ועדיין אם מישהו מכיר לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך ויכול להמליץ אז אשמח.

תודה.

פורסם

לא קריטי אבל לא נעים כשיש יותר מדי דיונים פתוחים ע"י אותו אחד בפרק זמן קצר, מקסימום אותה יכול להוסיף(או לשנות במקצת) את הכותרת כדי שידעו שאתה שואל גם על לוחות משולבים

פורסם
  • מחבר

" מקסימום אתה יכול להוסיף(או לשנות במקצת) את הכותרת "

אתה בטוח שזה בכלל אפשרי? לא מצאתי שום אפשרות כזו.

פורסם

יש אפשרות כזו . פשוט כשאתה עורך את ההודעה הראשונה שלך בת'רד אתה יכול לערוך גם את הכותרת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים