עבור לתוכן

איזה לוח עדיף מבין שתי האלו לכרטיס 8400GS ולמעבד E7500

Featured Replies

פורסם

MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו

פורסם

שניהם יעשו עבודה דומה. ההבדלים הם בחיבורים ובאופציות.

אני בכלל שואל את עצמי למה אתה קונה E7500 ו-8400GS.. מה התקציב שלך ומה השימושים של המערכת?

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי שזה דפוק E7500 ו 8400GS פשוט הצרכים של המחשב הם לילד קטן בן 7 שמשחק הרוב באינטרנט ובמשחקים קלים מאוד כמו פאקמן מריו ועוד שטויות, אז אולי אני יבקש מהם מעבד פחות טוב בפחות כסף? אפשר דגם ספציפי אבל של אינטל. והתקציב 1600

יש לי עוד שאלה הכרטיס הזה יותר טוב מה 660GT?

פורסם

1600 שקלים ללוח, מעבד, כ.מסך וזיכרון? או לכל המערכת? בקיצור- מה התקציב לרכיבים אלו.. שכן זה לא פורום מפרטי מחשב.

וזה לא משנה שזה לילד בן 7, באופן ברור עוד לפני שסיפרת על השימושים ראיתי שאפשר לקבל יותר באותו סכום של כסף.

למשל- בשביל מה 8400GS כשיש ל-AMD לוחות עם כרטיסי מסך מובנים שיוזילו את העסק.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי כל המערכת בדקתי שוב זה יוצא 1750 אחרי כל השידורגים שרציתי והלוחות AMD שדיברתה עליהם אז הכרטיס המובנה שלהם יותר טוב מה 8400GS? או יותר חלש?

פורסם

באותה רמה..

אבל בתקציב של 1750 לכל המערכת אני בספק אם ניתן יהיה להכניס את סוג הלוחות שאני מדבר עליו.

בכל זאת הייתי לוקח מעבד חלש יותר כמו E5300/E5400 ומשקיע את הכסף ברכיבים אחרים. אפילו יותר טוב לקחת לוח AM2+ זול עם Athlon II X2 240/245/250.

פורסם
  • מחבר

הינה מצאתי עם E5400

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=

אחשיו שמה אני חושב שאני ילך על ה ASUS(בלוחות אם)

אחשיו יש שם כרטיס מסך INTEL GMA X4500 ואפשר לשדרג ל 8400GS כמו שרציתי,אחשיו רציתי לדעת מה יותר טוב ה מובנה הזה או ה 8400GS?

ושמעתי שהמעבדים האלה מיתחממים לא?

פורסם

למה אתה כל כך נעול על ה8400GS אבל? מדובר בכרטיס זוועתי, שמצד אחד בקושי יתן שיפור לעומת כרטיסים מובנים ומצד שני עולה לא הרבה פחות מכרטיסים חזקים משמעותית כמו הHD4650... יותר מזה, אם ניקח את הרעיון המקורי שלך (E7500+8400GS) ו"נרד" במעבד לE6500 נניח, אלה 150 שקל שניתן להשקיע בדברים אחרים כמו כרטיס מסך שאשכרה שווה משהו (בתוספת העלות של ה8400GS מן הסתם).

פורסם
  • מחבר

אז הינה הבאתי מיפרט אחר עם E5400 אז אולי אני יקח את המיפרט עם ה E5400 ולהשאיר את הכרטיס המובנה? כי אמרתה שהם באותו ביצועי כימעט (ה 8400GS והמובנה)

פורסם

תרד במעבד ל E6500 - כמעט אותם ביצועים, ואתה יכול הלשאר עם כרטיס מסך מובנה - G41 שכמעט שווה ל 8400GS. אם תלך בסופו של דבר על מפרט מבוסס AMD, תוכל למצוא כרטיסי מסך לא פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

תיראה זה מיפרט מוכן המערכת מבוססת E7500 אי אפשר להוריד ל E6500 אבל מה שכן אני יכול לקחת את זה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= שזה עם E5400 ויש שמה שידרוג ל E6500 בעוד 50 שקל, ולשתי הלוחות שציינתי יש את אותו כרטיס נכון? אז כדי לי לקחת את ה ASUS לא? אז להשאיר את המובנה בלי שידרוג? הוא יריץ משחקים פשוטים כמו COMBAT ARMS,GTA2,NEED FOR SPEED 2 חלק? גם הגדרות בינוניות יהיו טובות

דבר אחרון הכרטיס הזה יותר חזק מה MX440 שהיה לי במחשב הישן? כי הוא דווקא הריץ לי NEED FOR SPEED ואת שאר המשחקים שציינתי

פורסם

יריץ ועוד איך.

למה אתה כ"כ מתעקש? אתה יכול לקחת מעבד Athlon II X2 240 עם איזשהו לוח 780G ולקבל חבילה הרבה יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים