פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים את הגרועים אין לי ממש כוח לפרט כי יש דיי הרבה , אבל את הטובים אני יפרט: ואני לא מאמין איך לא הוכזר פה "לב אמיץ"?! 1. Brave Heart 2. Saving Privet Ryan 3. Black Hawk Down 4. Leon (יצירת אומנות ממש) 5. Gladiator 6. Lord Of The Rings 1,2,3 : 7. Terminator 1,2 8. Green Mile 9. The Lost Paradise (סרט על המסעות של קולומבוס) 10. Alien 1,2,3,4 אלה עשרת האהובים עלי.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים Equilibrium בהחלט סרט מעולה, דל תקציב, אך מעולה (לדעתי הוא משקף בצורה מושלמת את המציאות של 1984, אם כי בגרסה שונה מעט).לגבי Bowling For Columbine, בתור סרט פרופוגנדה אנטי-אמריקאי הוא יוצא מן הכלל, עבודת עריכה מעולה של מור שיוצרת אצל הצופה בדיוק את התחושה שמור רצה ליצור, אפילו שאין קשר בינה לבין המציאות.לגבי לב אמיץ - עוד סרט מעולה מבחינה קולנועית, אך מעוות את האמת ההיסטורית לגבי זהותו של וויליאם וואלאס.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים באמת מזכיר לי, הייתי שם את 1984, הסרט, כסרט גרוע.הספר, נהדר, מומלץ ביותר, אבל הסרט פשוט עושה לו עוול לדעתי. הוא טוב אולי כסדרת צילומים תיעודיים של החיים בעולם של 1984, אבל מבחינת העברת העלילה, לא אהבתי.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים ללא סדר עדיפויות : הטוב : 1. להציל את טוראי ריאן2. פגוש את ההורים3. SNATCH4. החוש השישי5. נפלאות התבונה6. BOWLING FOR COLUMBINE (ענק !!!)7. גרין מייל8. LEON (אחד הטובים אם לא הטוב ביותר !)9. ארמגדון10. אחי, איפה אתה? (לא להתבלבל עם "אחי, איפה האוטו שלי?" :-\ )11. FIGHT CLUB12. אמריקה X (אחד הטובים ביותר)13. מאחורי קווי האוייב14. VANILLA SKYהרע : 1. CUBE 22. קווין ופרי קורעים את איביזה3. A.I4. גלדיאטור (אל תהרגו אותי בגלל זה, פשוט לא אהבתי)5. HOW HIGHוהמכוער : 1. רוצחים מלידה2. אחי, איפה האוטו שלי3. ZOOLANDER
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים "אחי, איפה אתה" בהחלט סרט גדול, שכחתי ממנו לגמרי אגב, אם אתם כבר בקטע של סרטי מלחמה, מישהו ראה 'אויב בשער' ?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים עשרת הסרטים הכי טובים שלי:Full Metal Jacket Fear and Loathing in Las Vegas One Flew over the Cuckoo's NestOrange County Apocalypse Now Taxi Driver SnatchForrest Gump PlatoonPulp Fiction the rocky horror picture showהז'נר הכי אהוב עלי הוא סרטי מלחמה, הבמאי הכי אהוב עליי: סטאנלי קובריק, והשחקן הכי אהוב עלי הוא ג'ק ניקולסון.הסרטים הגרועים:מהיר ועצבני (חראבנה של סרט)כול סרטי ון דאםהמומיה MIBויש עוד כמה לוקשים של הוליווד.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר "אחי, איפה אתה" בהחלט סרט גדול, שכחתי ממנו לגמרי אגב, אם אתם כבר בקטע של סרטי מלחמה, מישהו ראה 'אויב בשער' ? very nice movie אפרופו חלקכם גרמו לי להזכר בהמון סרטים איכותיים שלא הזכרתי בפוסט הראשון: black hawk רובין הוד בגעטקס של מל ברוקס ארמגדון כל הפחדים כולם- די מהנה דווקא k 19 הרדוף לבן לזכור את הטיטנים ...טוב אם אני איזכר אני ארשום עוד
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים "אחי, איפה אתה" בהחלט סרט גדול, שכחתי ממנו לגמרי אגב, אם אתם כבר בקטע של סרטי מלחמה, מישהו ראה 'אויב בשער' ? אוייב בשער גם כן סרט טוב מאוד !
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים סרט טוב שעולה לי בראש ולא הזכירו פה זה פרל הארבור. 6. Lord Of The Rings 1,2,3 : הראשון והשני מעולים, השלישי עוד לא יצא.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אתה יודע כמה אנשים הקיאו בסרט הזה?ברצינות, זה אחד הסרטים הכי קיטצ'ים שיש.מבחינת הפקה, אין ספק שהושקעו הרבה אנרגיה וכסף.מבחינת תסריט.. צ'מע, סרט אמריקאי נדוש.מה עוד שהם עשו כזה ענין גדול מהתקיפה בטוקיו..ממוצע למדי.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר אתה יודע כמה אנשים הקיאו בסרט הזה?ברצינות, זה אחד הסרטים הכי קיטצ'ים שיש.מבחינת הפקה, אין ספק שהושקעו הרבה אנרגיה וכסף.מבחינת תסריט.. צ'מע, סרט אמריקאי נדוש.מה עוד שהם עשו כזה ענין גדול מהתקיפה בטוקיו..ממוצע למדי.על איזה סרט אתה מדבר?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר דווקא די נחמד...לא יצירת מופת וגם לא משהו מיוחדאבל אם אתה בלי ציפיות מיוחדות אתה יכול להנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.