עבור לתוכן

הסרטים הגרועים)או הטובים( ביותר שראיתם...

Featured Replies

פורסם

אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון.

אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון.

אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון.

ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי:

1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה.

2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה

אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני

נוער חרמנים אוהבים.

3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה

4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע(

5. servin sara. אין הערות

עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד

1. דבר אליה. למרות שהביקורות החיוביות שקראתי מקודם הרסו לי קצת זהו אחד הסרטים האיכותיים שראיתי

משחק מעולה וסרט מומלץ לכל אחד שאוב קולנוע איכותי על פני קולנוע הולייוודי טיפוסי.

2. גרין מייל- סרט אחד המעולים שראיתי, במיוחד בסיום. סרט מרגש ונוגע ללב לכל הדעות. יצירת מופת אמיתית

3. חומות של תקווה- אחד הסרטים האיכותיים הראשונים שראיתי ואחד שנחרטו בזכרוני. חוויה.

4. משתגעים על מרי+ברוס הכל יכול- לשםי שינוי קומדיות שכן גרמו לי לצחוק ועוד איך לצחוק. המומלצים בז'יאנר.

5. האיש שתבע את האלוהים + אין כמו אלבמה- אוסקר הם לא יקחו וגם שוברי קופות הם לא אבל הסיפורים האנושים

הקטנים תמיד עשו לי את זה. השניים שבהחלט מגיע להם להיות בחמישיה הפותחת.

טוב אלה הסרטים שלדעתי הם הטובים/הגרועים שראיתי. אתם כמובן מוזמנים להביע את דעותכם אבל תמיד זכרו

על טעם ועל ריח אין להתווכח

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עם פורסט גאמפ? :P

פורסם
  • מחבר

מה עם פורסט גאמפ? :P

לצערי הרב לא ראיתי ואל תשאל למה

פורסם

משתגעים על מרי וברוס הכל יכול? :nixweiss: oh well...

בכל מקרה, גרועים:

1. "אקטזי". סרט בריטי על... וואלה שום דבר חשוב. מיותר.

2. "בלייד 2". חשבתי שמס' אחד גרוע, ראיתי את 2 ו 1 נראה כמו יצירת מופת...

3. "משימה בלתי אפשרית 2". סתם אקשן לא הגיוני בלי הרבה עלילה.

טובים:

1. "חומות של תקווה" + "גרין מייל". אין מה להוסיף.

2. "ספרות זולה" + "החשוד המיידי" + "כלבי אשמורת". קוונטין טרנטינו במיטבו (החשוד המיידי לא שלו אבל גם מעולה, בסגנון של האחרים פה)...

3. "מאטריקס" 1/2

4. "מת לצעוק 1" בזמנו... נשפכתי מצחוק בפעם הראשונה.

לא עולה לי עוד משהו לראש... אם אני יזכר אני יכתוב.

פורסם

רשימה שחורה זה בעצם שני הסרטים היחידים בחיים שלי שהשכרתי ופשוט לא יכולתי לראות עד הסוף:

מולן רוז'

פחד ותיעוב בלאס וגאס

הכי טובים:

Full Metal Jacket אין מה לעשות זה קובריק במיטבו

Princess Bride זה הסרט הכי מקסים שנון ופשוט גאוני "Life is pain highness anyone who says differently is selling something"

Spaceballs הקומדיה הכי טובה אי פעם אני יודע את זה בעל פה מגיל 10

"who is he?"

"he's ann asshole sir"

"i know that but what's his name?"

"that's his name Asshole Major Asshole"

פורסם

(Star Wars (All of Them.

12 קופים.

להציל את טוראי ריאן.

פורסם

מה קרה לכם ?

קןדם כל קנגורו ג'ק הוא אחלה סרט ויש קטעים ששופכים אותך לריצפה ! (לדוגמה...כשהם מתקשרים לטייס) +יש שם כוסית שווה

ופורסט גאמפ זה סרט קלאסי עם עלילה מאוד טובה למי שלא הבין ...מי שמכיר יותר את ההיסטוריה האמריקאית ידע...

ובשאר הסרטים אתם דיי צודקים...

אני רואה מלאאא סרטים (פרד...המבין יבין)ואת אלה שלא מוצאים חן בעניי אני ישר מוחק ומחליף לסרט אחר...

פורסם

האהובים

the godfather כל הטרילוגיה פשוט מדהימה

and natural born killers

and requiem for a dream

פורסם

רשימה שחורה זה בעצם שני הסרטים היחידים בחיים שלי שהשכרתי ופשוט לא יכולתי לראות עד הסוף:

מולן רוז'

פחד ותיעוב בלאס וגאס

שתי יצירות מופת! איך אתה לא רואה את הגדולה של מולן מבחינת הרעיון והבימוי המדהימים :-X

פורסם

רשימה שחורה לא ממש יש לי... אני פשוט מנסה להתחמק מלצפות בסרטים גרועים. רוב הפעמים מצליח לי אבל לא תמיד, זכור לי לרע אמריקן פאי 3 שהיה פשוט מביך לצפות בחלקים ממנו וחלקיו האחרים לא מצחיק משהו.

סרטים טובים אני מכיר קצת יותר טובאבל לצערי יש לי זכרון קקצר טווח בכל הנוגע לעניין. טוב נו, לא מדוייק, פשוט יש המון סרטים נהדרים וקשה להזכיר את כולם כך שאם אנסה לכתוב את כלום כאן ודאי שאקפח כמה. אבל הסרטים שזכורים לי לטובה מהזמן האחרון (כלומר שראיתי אותם בשנה שנתיים האחרונות): אדפטיישן, lock, stock & two smoking barrles וגם נהנהתי מאוד משיקאגו, אבל זה אולי יותר בגלל המוזיקה. כנראה יש עוד אבל אני לא זוכר.

פורסם

התואר של הסרט הגרוע ביותר (לא אומר שהוא פשוט לא קורע) הולך ישירות ל-

"אחי איך דפקו אותך" או באנגלית "Freddy got fingered"

ותאמינו לי, יותר גרוע מזה, באמת לא יכול להיות...

טובים-(לא לפי סדר מסויים או משהו)

להציל את טוראי ראיין

ספרות זולה

מטריקס

וכו' וכו'...

פורסם

בתיאוריה יש למולן רוז' אכלה רעיון וכאלה אבל זה נשאר בתיאוריה

נזכרתי בעוד סרט גדול:

Memento פשוט איך שהם גורמים לך להזדהות עם הדמות שהיא במצב שכל כך קשה להבין אבל הם הצליחו לגרום לך להבין

פורסם

התואר של הסרט הגרוע ביותר (לא אומר שהוא פשוט לא קורע) הולך ישירות ל-

"אחי איך דפקו אותך" או באנגלית "reddy got fingered"

ותאמינו לי, יותר גרוע מזה, באמת לא יכול להיות...

טובים-(לא לפי סדר מסויים או משהו)

להציל את טוראי ראיין

ספרות זולה

מטריקס

וכו' וכו'...

Freddy Got Fingered...

בכל מקרה, אחד הסרטים השרוטים ביותר שיצאו אי פעם.... ממש סרט מטומטם... :silly:

פורסם

טובים:

12 קופים, מטריקס, דו"ח מיוחד, החוש השישי, ממנטו וכל הסרטים המפתיעים (המלצות יתקבלו) וגם מת לצעוק 1, ali g וdont be a meanace ...

רעים או סתם סרטים מוזרים:

naturl born killers גרסאת הבמאי - די הכניס אותי לשוק אחרי הצפיה בו. שיהיו בסרט כמה מסרים על החברה שלנו אבל כמה אנשים נשחטים אפשר לראות?

הכשרון של מר ריפלי - WTF?!

ספייס וורלד - :-X

ועוד רבים שאני לא זוכר

פורסם

רשימת הסרטים הטובים, כמו רשימת הסרטים הגרועים, היא די ענקית, אז אני רק אחזק את דבריהם של אנשים אחרים בת'רד הזה.

קודם כל, Dude Where's My car הוא בהחלט הסרט הגרוע ביותר שצפיתי בו. קווין ופרי, אמריקן פאי 2-3, מת לצעוק 2 (השלישי אמור להיות מעולה), שני סרטי Star Wars החדשים ויש עוד רבים שאני לא זוכר כרגע.

סרטים טובים הם, כפי שכבר נאמר, גרין מייל, ספרות זולה, להציל את טוראי ריאן, אמלי (כן כן), SpaceBalls, מטריקס (שניהם), סנאצ' ולוק סטוק ושני קנים מעשנים (אותו במאי), משימה בלתי אפשרית (הראשון כמובן, השני הוא גרוע בצורה זוועתית), ממנטו ועוד ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים