עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-dual ddr

Featured Replies

פורסם

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

פורסם

חייבים אותו גדול

מאד רצוי שזה יהיה אותה חברה ואותו דגם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז נגיד יש לי עכשיו 2 סטיקים של 256 והם עובדים בדואל

ואני קונה סטיק של 512 האם הוא יפריע לפעולתו התקינה של הדואל? ...או ששני הסטיקים של ה-256 ימשיכו לעבוד כרגיל בדואל ,

וה-512 פשוט יעבוד בצורה רגילה בלי דואל?

פורסם

אין דבר כזה חצי בדואל וחצי לא, או דואל או שלא.

אם שני הסטיקים של ה 256MB לא זהים אז גם לא בטוח שהם יעבדו בדואל בעצמם.

פורסם
  • מחבר

בלוח שאני קונה יש 4 סלוטים לזכרון

אבל זה ממש טיפשי שזה לא יעבוד...אם אני קונה עכשיו 2 סטיקים ועובד עם דואל...ואחרי שנה אני צריך עוד זיכרון...אז זהו נדפקתי ואני לא יכול לעבוד יותר עם דואל ...{אלא אם כמובן אני ישקיע מחדש על 2 סטיקים}..ממש טיפשי העסק הזה ועוד שזו מערכת אינטל...שהיתרון שלה זה הדואל

פורסם

אתה לא חושב בהגיון בכלל, אתה שם 2 עכשיו בדואל ומאוחר יותר מוסיף עוד 2 ועדיין יש לך דואל עם 4 סטיקים.

מה שחשוב זה שהשניים הראשונים זהים והשניים השניים זהים (אבל הזוגות לא חייבים להיות זהים).

למשל 2x256+2x512 יפעל בדואל עם 1.5GB.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אמרתי את זה "שאלא אם אני קונה 2 סטיקים חדשים"...אבל נגיד אין תקציב ל-512 עכשיו...אז זה אומר שאני חייב או יותר נכון צריך לקנות 2 סטיקים של 128 וזה למעשה גומר לי את הסלוטים ...אבל בסדר בכל טוב יש גם רע :)

פורסם

עכשיו אני מבולבל, איזה זיכרון/כמה יש לך כבר ?

פורסם

סתם שאלה , חצי קשורה .

איפה בביוס אני מפעיל את ה Dual DDR בלוח GA-8SQ800 ( של Giga Byte ) ?

פשוט כשאני מפעיל את המחשב , כתוב לי Singal 128Bit Channel ( או משהו דומה ) , ויש לי שני סטיקים של 256 , בערוצים נפרדים .

פורסם

128 ביט זה דואל

פורסם
  • מחבר

אוקיי...דרך אגב זה למחשב שאני קונה ממש בקרוב....אני מתכנן לקנות 256*2

כי אני קצת לחוץ בתקציב...ואני יודע שעוד כמה חודשים יהיה לי עוד כסף לקנות עוד זיכרון אבל בטוח שלא מספיק ל-512

אז אני בטוח שאני אקנה עוד סטיק 256 מגה...וכפי שאמרת הדואל לא יעבוד לי עם 3 סטיקים מה שאומר שאני חייב לקנות 128*2

ולמעשה לא יישארו לי יותר סלוטים פנויים להוסיף זיכרון כי המחשב הזה הולך להיות איתי להרבה זמן...

פורסם

תקנה 2X256 עכשיו ותשאר ככה עד שיהיה לך כסף לעוד 2X256, להרחיב מ 512 ל 768 זה לא הכי הגיוני.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב איזה זיכרונות אתה ממליץ לאובר קלוקינג בינוני מינוס--משהו כמה 200-300 מה"צ אובר קלוק

זיכרונות 3200 או 3500{לפנטיום 2.4c}

ואיזה חברה?

פורסם

זכרונות VALUE של חברה מוכרת כמו סמסונג או טוינמוס יעשו את העבודה בשביל זה... במהירות 400MHZ.

לפרות שאני חושב שכדאי שתקנה זכרונות מהירים יותר כי אתה תתמכר ותנסה לדחוף את המעבד כמה שיותר

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שנגיד ואני כן אתמכר לאובר קלוקינג ש-kingstone hyperX3200

יכולים נגיד לעבוד יציב בבאס של נגיד 240-250?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים