עבור לתוכן

כרטיס 295 GTX לא עובד לי אחרי החלפת משחה תרמית

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים.

ועכשיו לשאלה...

בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה...

בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי...

כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים...

הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה אותו ספק שהיה לפני שפירקתי.

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש,

בני

פורסם

אם הוא עשה לך בעיות מדוע לא שלחת אותו לחנות למימוש אחריות?

[move]אין לך אחריות עכשיו[/move]

פורסם

תבדוק אם

הכול באמת מחובר עד הסוף

החומר קירור החדש ו / או הישן לא מרוח במקומות שהוא לא אמור להיות אלא רק אל הליבות של המעבדים (לא נוגע גם ברכיבים קטנים שיש אל המעבד עצמו לייד הליבה - אם יש)

הכרטיס אינו מלא אבק או דברים דומים

המגינים שאליהם אמרת (איזה מגינים ? פדים אפורים כאלה ? לא ממש הבנתי למה הכוונה) נמצאים במקום הנכון ולא זזו ואם הם אמורים לבודד חשמל אז אין אליהם חומר קירור וכו שמקצר

הגופיי קירור לא לוחצים יותר מדיי אל הכרטיס / המעבדים (בצורה שיכולה להוס אותם)

אם יש כבל שטוח שמחבר את הכרטיסים הוא מחובר נכון מ 2 הקצוות

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכל...

החומר לא מרוח... המעט מאוד שיצא מהשטח של המעבד נוקה ביסודיות ע"י קיסמי אוזניים...

אין אבק בכלל

זה מעין פאדים אפורים/שחורים כאלה שנראים כמו סרט מגנטי של קלטות וידאו ישנות...

והם נמצאים במקום הנכון בלי קירבה בכלל למשחה התרמית

הגופי קירור לא לוחצים...

והכבל SLI הפנימי מחובר כמו שצריך בשני הצדדים ...

ו

אם הוא עשה לך בעיות מדוע לא שלחת אותו לחנות למימוש אחריות?

[move]אין לך אחריות עכשיו[/move]

כבר כמה שנים טובות אני מתעסק בחומרה וגם בצבא התעסקתי בזה... החלפתי מלא פעמים משחה תרמית למעבדים ולכרטיסי מסך... בשביל דבר כזה אני לא הולך לחנות. אולי באמת עשיתי טעות כי זה כרטיס יקר ובאמת חבל אבל באמת שאני מקווה לא להגיד בסוף שאני אלמד לפעם הבאה ואז אקנה חדש...

עוד עצות?

פורסם

כן. תפרק הכל עוד פעם , תבדוק תחת זכוכית מגדלת מיתחת לתאורה טובה את לוח האם של הכרטיס ללא גוף הקירור , אם חלילה יש פגיעה במגעים או רכיבים שונים , תחזיר את גוף הקירור למקום, אם אפשר תעלה תמונה של לוח האם של הכרטיס ללא גוף קירור ברזולוציה גבוהה , אני מאוד מקווה עבורך שלא הרסתה חלילה את הכרטיס האיכותי הזה :-[ :-[ :-[

כך הכרטיס שלך ניראה? http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.geeks3d.com/public/jegx/200901/geforce-gtx-295-pcb-detail-02.jpg&imgrefurl=http://www.geeks3d.com/20090108/nvidia-geforce-gtx-295-reviews-the-new-pixel-killer-has-been-unleashed/&usg=__O1_SX5CuPIBk3YCuOEavZpQlMt0=&h=320&w=400&sz=26&hl=iw&start=118&sig2=v6KYY5cfEHbyLWK7TKmCXQ&um=1&itbs=1&tbnid=syh0Gg87ajOjOM:&tbnh=99&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dgtx%2B295%26start%3D100%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=d-OfS4ukKM3I_gb8mLnDDQ

רוני

פורסם

אולי באמת עשיתי טעות כי זה כרטיס יקר ובאמת חבל אבל באמת שאני מקווה לא להגיד בסוף שאני אלמד לפעם הבאה ואז אקנה חדש...

עדיף לא להתעסק אפילו אם יש לך ידע בחומרה.

ואני מניח שזה כרטיס חדש עם אחריות לשלוש שנים אז אין סיבה לא לממש ולהתחיל להתעסק\להרוס\לתקן.

פורסם

אל תשבור את הראש יותר מידיי, גש לחנות ותנצל אחריות...

כל עוד אין סימנים חיצוניים ( קריעת מדבקות וכאלה ) החנות לא יכולה לדעת שפתחת את הכרטיס.

עריכה

תאפס את הביוס של הלוח + תוציא את הזכרונות ותחבר אותם מחדש כדי להיות בטוח שמדובר בכרטיס.

פורסם

יש מצב שזה בגלל הדרייבר ההוא שאנווידיה שחררה אני חושב 196.76 או משהו כזה, היה רשום שהדרייבר הזה גורם לחימום יתר של כרטיסי מסך ואף להורסם, תבדוק אם לא השתמשת בדרייבר הזה, אם כן תנסה לכוון ידנית את הקירור של הכרטיס מסך , ותתקין את הדרייברים של הבטא החדשה שיצאה או דרייברים מלפני הדרייבר "ההורס".

פורסם
  • מחבר

לא אחי בדקתי את הדרייברים היה לי את הדרייבר שאחרי זה שעבד טוב

בנוסף כיוונתי את המאוורר שיעבוד כל הזמן 100% אז זאת לא הייתה הבעיה

הבעיה הייתה במשחה תרמית ראיתי את זה גם שפתחתי

הקטע הוא שעכשיו זה פשוט נדפק.

אבל עכשיו גיליתי משהו אחר...

אם אני מנתק את המתח מהלוח אם (לא של ה 16 פינים של ה 6-8 פינים (בלוחות אם החדשים יש ליד הלוח אם בנוסף ל 16 פינים)... אם אני מנתק אותו הכרטיס מראה נורית ירוקה... כשאני מחבר אותו הוא מראה אדומה. יש לך מושג למה?

פורסם

אם אתה מתעסק בחומרה תבדוק עם רב-מודד מתחים בספק כוח ... אולי משהו התקצר שם אחרי שחיברת מחדש את הכרטיס ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים