עבור לתוכן

קובי פרץ נחקר על ידי רשות המיסים

Featured Replies

פורסם

כן, אתה חרא של בנאדם.

עזוב שהוא עשה מעשה שהוא צריך לקבל עליו עונש (והוא כנראה גם ייקבל), אבל למה שתשמח מזה? ואם זה היה אבא שלך? אל תשפוט אנשים.

אתה פתטי.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי ?

אבא שלי הוא כישלון מהלך לא חושב שהייתי נפגע אם היו חוקרים אותו במס הכנסה

רק שההכנסות שלו כאלו קטנות והוא גם ככה בחובות ככה שאני לא חושב שזה היה עוזר למדינה או לשמחה להאיד של אף אחד

לאומת זאת קובי פרץ זה כבר סיפור אחר ... ;D

פורסם

אני לא שופט אותך חס וחלילה, אבל כישלון לא כישלון - זה אבא שלך. יש דברים שהשתיקה יפה להם...

פורסם
  • מחבר

טוב עזוב את הכבשה השחורה

הדיון פה על קובי פרץ

פורסם

צודק...

חתיכת חלאה! כל הארץ משלמת מיסים מהכסף שגם ככה אין, והוא "מתפנק" לו על 5 מליון ישר לכיס... תאב בצע פשוט... גם ככה אתה יושב על מליונים, בנאדם...

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה להיות שמח שפושע נתפס

גם אני שמח

פורסם

מה שאני לא מבין זה איך הוא חשב -לרגע- שהוא יצליח להתחמק עם העלמת מס שכזו? כל דביל שיודע כפל בסיסי ידע שהוא מעלים מס-

הצהיר על רווחים של 300,000 שקל בשנה.

הוא לוקח בין 50 ל 60 אלף לחתונה, ומופיע בהרבה יותר מ 10 חתונות בשנה. רק פה לבד יש מחזור של מעל חצי מליון שקל כמו כלום, ורווחים של מעל 300 אלף שקל. להוסיף הופעות ושאר ירקות, והסכומים מתנפחים עוד יותר.

מילא היה מגלח פה ושם, אבל להצהיר על פחות מעשירית ממה שהרווחת... דביל מוחלט.

פורסם

אמרו בחדשות שהוא הצהיר שברוב ההופעות הוא מקבל 2,000 ש"ח להופעה. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וניתן לשמוע אותו מצהיר על הופעות Sold Out בקיסריה ועל כך שהוא הרוויח מאות אלפי שקלים מרינגטונים ואף קיבל אלבום פלטינה מחברות הסלולר והצטלם איתו בגאווה.

דביל מוחלט זה בלשון המעטה ובארה"ב הוא היה הולך לכלא ל-5 שנים על העלמת מס בהיקף כזה.

נ.ב. ב-2008 הוא הצהיר על הכנסה של 326 אלף ש"ח וב-2009 הוא הצהיר על הכנסה של 6.4 מיליון ש"ח. בפועל, ב-2009 הוא הרוויח לפחות 11 מיליון ש"ח(!) ובעצם דיווח רק על חצי מהרווחים שלו:

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3398728,00.html

פורסם

הבעיה הכי גדולה של המפגר הזה היא שמצד אחד הוא מצהיר לרשויות המס על רווחים לא גדולים במיוחד, ומצד שני, במקביל, מצטלם לכל חור בתקשורת וצועק בקולי קולות "אני מרוויח בוכטות".

לצפות שלא יתפסו אותו זה כמו לאכול עוגה ולצפות שתישאר שלמה, ואני לא מדבר על הביטוי הנודע, אלא על מקרה פיזי של העניין.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי חלק מהחקירה זה על דיווח לכאורה של הוצאות גדולות מההוצאות בפועל

אבל נחכה וניראה מה יקרה

אני מעריך שהוא לא באמת מנהל את הכספים של עצמו אלה שיש אנשים שעושים את זה בשבילו

סך הכל מדובר בסכומים גדולים

פורסם

אדם חכם אמר פעם, "זה ממש מעציב אותי לחיות במדינה שזמר כמו קובי פרץ מצליח להרוויח בה מליוני שקלים".

פורסם
  • מחבר

אותי לא מענין אם זה קובי פרץ או צביקה פיק

יש פה קהל מאוד גדול לרדידות שמוכן לשלם הרבה כסף לזמרים ממוסחרים שיודעים בעיקר להיות סלבס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים