עבור לתוכן

r8500 יותר חזק מ r9000?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה אתר אומר, שהיא מזוייפת?

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה אתר אומר, שהיא מזוייפת?

?

פורסם

לא מדוייקת או לא אובייקטיבית

פורסם

האתר הזה בפרוש האתר הכי שקרן בעולם... בביקורת הקודמת הVENTEC EAROFLOW המסכן הגיע לביצועים של SLK800 ::) ולא סתם SLK 800 אלא ביחד עם מאורר DELTA!!! זה לא יאומן איזה אתר של שקרנים זה.

פורסם

לא מדוייקת

זה מה שאני הייתי אומר.

פורסם

האתר הזה בפרוש האתר הכי שקרן בעולם... בביקורת הקודמת הVENTEC EAROFLOW המסכן הגיע לביצועים של SLK800 ::) ולא סתם SLK 800 אלא ביחד עם מאורר DELTA!!! זה לא יאומן איזה אתר של שקרנים זה.

הם עשו את המבחנים ואלו התוצעות שלהם, אנחנו לא יודעים באיזה תנאים המבחנים התבצאו ואם הם היו אופטימלים אבל מכאן ולהגיד שהם שקרנים זאת הגזמה.

פורסם

לא אתווכח עם אף אחד, אבל בין לא מדוייק לבין שקרן יש הבדל גדול מאוד.

מה הקשר ללא אובייקטיבי? אנחנו לא מוכרים כלום ולא מקושרים לאף גוף.

אנא הסבר את עצמך ואל תזרוק סתם דברים לאוויר.

חג שמח.

פורסם

לא אתווכח עם אף אחד, אבל בין לא מדוייק לבין שקרן יש הבדל גדול מאוד.

מה הקשר ללא אובייקטיבי? אנחנו לא מוכרים כלום ולא מקושרים לאף גוף.

אנא הסבר את עצמך ואל תזרוק סתם דברים לאוויר.

חג שמח.

אני לא אומר שקרן, אלא מופתע.

בביקורת שלכם, ה9200 הציג ביצועים יוצאי דופן... לפחות יחסית לבנצ'מרקים אחרים שראיתי... פשוט כיסח את ה5200...

עכשיו, אני לא אומר שה5200 הוא כזה יריב קשה, אבל ההפרשים בינהם היו פשוט מאוד גדולים

פורסם

שוב, אתה רוצה לדון בזה - פתח ת'רד בפורום "על האתר" ואני בטוח שכותב הסקירה יתייחס.

לא זה מה שמפריע לי, אלא ההתנהגות, כמו של ילדים קטנים.

ולצורך העניין - קח לדוגמא את הבנצמארק הראשון, ה-FX5200 לוקח שם בגדול.

פורסם

עדי , אין צורך לריב . באמת אנחנו לא צריכים לקפוץ לכאלו מסקנות נחפזות כזה מהר . אני , פשוט כתבתי שאין מצב שהביקורת הייתה מדוייקת או נכונה . ובכל זאת , אתה חייב להסכים איתי שמשהו פה חשוד .

פורסם

לא מדוייקת או לא אובייקטיבית

באמת לא אוהב את האנשים שמנסים לעורר ויכוחי סרק, מילא היה לך טענה מוצדקת, תבודק את עצמך לפני שאת מכפיש ככה את האתר, יש גולשים שלא מכירים את האתר ויכולים ללמוד מהתגובה שלך שחס וחלילה האתר אינו אובייקטיבי, מה שבהחלט לא נכון, מהסיבה הפשוטה שאין לטענה הזאת כל שחר, מפני אתר זה מנוהל ע"י משתמשי מחשבים כמוני וכמוך שהשקיעו מכספם ומזמנם כדי להקים את האתר, ואתה פוגע בשמם, ובשם האתר שהם מנהלים.

פורסם

כלל לא מנסה לריב ידידי, בוא נלך שלב קדימה - פתח נושא בפורום "על האתר", אני מבטיח לך התייחסות מלאה.

תאמין לי שאף אחד לא המציא תוצאות וכן, ייתכן שגם אנחנו טעינו, אף אחד לא חסין מטעויות.

פורסם

באמת לא אוהב את האנשים שמנסים לעורר ויכוחי סרק, מילא היה לך טענה מוצדקת, תבודק את עצמך לפני שאת מכפיש ככה את האתר, יש גולשים שלא מכירים את האתר ויכולים ללמוד מהתגובה שלך שחס וחלילה האתר אינו אובייקטיבי, מה שבהחלט לא נכון, מהסיבה הפשוטה שאין לטענה הזאת כל שחר, מפני אתר זה מנוהל ע"י משתמשי מחשבים כמוני וכמוך שהשקיעו מכספם ומזמנם כדי להקים את האתר, ואתה פוגע בשמם, ובשם האתר שהם מנהלים.

אתה אומר לי לבדוק את עצמי ?! תראהבכלל כמה שטויות אתה רושם . אתה מנתח את המילה שלי כאילו ככה חשבתי והצגתי .

כאילו אתה מנתח יצירה בספרות.

פורסם

אני חושב שכדאי מאוד שנחזור לנושא לפני שהתראד ינעל

פורסם

מספיק שאתה אומר מילה אחת כדי ליצור מהומה שלמה.

כשאתה אומר לא אובייקטיבים אתה מתכוון שאתר זה משקר לציבור הגולשים שלו.

ומכיוון שאני מכיר את האנשים שהקימו את האתר,ויודע כמה קשה הם עמלו בעברו, אז כואב לי לראות שככה מכנים אותם כשקרנים או כלא אובייקטבים.

ותסכים איתי שגם אם ישנם נתונים כוזבים (לטענתך) יכלת לגשת לפורום על האתר ולדון על זה, ולתת כותב הכתבה\מנהלי האתר(שאגב אין לי שום קשר ישיר אליהם) להגיב בנושא, ולא במקום זה לדון על כך באתר אחר ולטעון שאינם אובייקטיבים או שקרנים.

מצטער מראש שהדברים נשעמים בטון תקיף אין לי כל כוונה לפגוע, רק להראות לך איך זה נראה מהצד.

ומצטער על גניבת הת'רד באמת כדי לחזור לנושא המדובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים