עבור לתוכן

מסך נכבה בעליה בצורה מוזרה

Featured Replies

פורסם

כיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת. מאז כשאני מפעיל את המחשב, לקראת סוף העליה שלXP WINDOWS המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד. אין שום ציפצוף של לוח אם.

במצב בטוח המסך עובד ולא נכבה. כלומר נראה שמשהו בקבצים של WINDOWS נדפק.

בעזרת הדיסק של WINDOWS הרצתי CHKSUM וביצעתי REPAIR.

הבעיה לא נפתרה. איך יכול להיות שהמסך תקין וביצעתי REPAIR ובכל זאת זה לא עובד?

מישהו יכול בבקשה לעזור?

(יש לי המון דברים על הדיסק ולכן אני לא רוצה להתקין מחדש את WINDOWS)

פורסם

יכול להיות שהמסך לא יכול להיג את השילוב של הרזולוציה וקצב הרענון שישבמערכת ההפעלה או בעיית דרייבר.

תפעיל את המערכת ב VGA mode ותגדיר את הרזולוציה מחדש לרזולוציה של המחשב שלך ואז תפעיל שוב מחדש במצב רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

נכנסתי ל VGA MODE, הרזולוציה היתה הנמוכה ביותר. ברגע ששיניתי את הרזולוציה הצג נכבה. אפילו כאשר לחצתי "החל" בלי לשנות דבר.

דרך אגב, למה שתהיה בעיה עם הרזלוציה? הרי עד עכשיו לא היתה בעיה. מדובר בצג LCD LG מדגם L1932TQ

פורסם

אתה צריך להגדיר רזולוציה שהמסך שלך מסוגל להציג ורצוי שזאת תהיה הרזולוציה הטבעית של המסך.

אם אתה לוחץ על apply אתה יכול גם לחזור חזרה ע"י לחיצה על esc תוך כמה עשרות שניות.

פורסם
  • מחבר

ברגע ששיניתי את הרזולוציה הצג נכבה. גם לחיצה על ESC לא החזירה את המצב לקדמותו... הצג נשאר כבוי.

דרך אגב, למה שתהיה בעיה עם הרזלוציה? הרי עד עכשיו לא היתה בעיה

פורסם

אם המסך לא מסוגל להציג אותה אז יש בעיה.

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

צג LCD LG מדגם L1932TQ

הדבר המוזר הוא שבמצב VGA הצג מראה רזולוציה נמוכה אבל ברגע שפותחים חלון כדי לשנות את הרזולוציה, ובפועל לא משנים כלום!

רק לוחצים "החל" עם אותה רזולוציה - הצג מיד נכבה ואי אפשר להדליק אותו בלי REBOOT של המחשב (גם ESC לא עוזר)

הכל התחיל אחרי שכיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת.

אמרתי שזו בעיה מוזרה...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

התקנתי את ה XP מחדש (מאפס, בלי REPAIR). הכל היה בסדר.

התקנתי דריברים. לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך עשיתי RESTART ל WINDOWS והבעיה חזרה!

לפני ה RESTART הרזולוציה היתה טובה והמסך הציג כמו שצריך.

למישהו יש רעיון?

תודה

פורסם

עדכון:

התקנתי את ה XP מחדש (מאפס, בלי REPAIR). הכל היה בסדר.

התקנתי דריברים. לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך עשיתי RESTART ל WINDOWS והבעיה חזרה!

לפני ה RESTART הרזולוציה היתה טובה והמסך הציג כמו שצריך.

למישהו יש רעיון?

תודה

חשבת אולי שהכרטיס מסך שלך תקול אחרי הכול .

תנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח ,תיגש למנהל ההתקנים קליק ימני על מתאמי תצוגה [מקווה שזה כתוב כך ] ,ואז בחר את הכרטיס מסך שלך קליק ימני מאפינים שמה תוכל להפוך את ההתקן ללא פעיל תאתחל והוינדוס אמור לעלות ללא בעיה.

אחרי זה תוכל לעבוד כרגיל אבל לא תוכל לשחק במחשב.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק!

אחרי שעשיתי DISABLE המחשב עולה כמו שצריך.

יש לי עדיין אחריות על הכרטיס מסך. אני אפנה לחנות

תודה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים