עבור לתוכן

מחשב לשימוש כללי 1.5 - 2 K

Featured Replies

פורסם

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים.

בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?)

לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב..

עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב

לא זקוק לאפשרויות שדרוג בעתיד. שהמחשב יתעייף, אני יחליף אותו.

זה הכל. אני רגיל לרכוש מKSP (בדר"כ הכי זולים, ובדר"כ שאני קונה חומרה אני לא צריך תמיכה ושירות מעבר לכך) אבל מוכן לקנות מכל מקום באיזור חיפה שמציע מחירים דומים..

תודה

פורסם

מעבד:

[..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪407

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪504

זיכרון:

[..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪126

מארז:

[..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU ₪186

ספק כוח:

[..] SEASONIC 350W : SS-350ET ₪183

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ₪107

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪253

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪2037

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

הסברים אח"כ אם יהיה צורך (יש HDMI ותמיכה בהאצת חומרה של תכני HD + כל חיבור ויציאה אפשריים כמעט).

פורסם
  • מחבר

נשמע מעולה.

אבל האם אפשר טיפה לחסוך כמה גרושים במארז ובספק? שיהיו משולבים? והאם הקירור המקורי של המעבד אינו שקט דיו?

ובקשר להרכבת המחשב - האם זו עולה כסף בחנות? אני לפני כמה שנים הרכבתי מחשבים בלי סוף וזה קל כמו להרכיב לגו, נראה לי שגם הפעם אני ירכיב לבד. מה גם שאני ישקיע על זה טיפה יותר תשומת לב בסידור של כבלים ומעברי אויר.

הליבות של המעבדי AMD האלו, האם כמו פעם, "חשופות"? או שהן כמו מעבדי אינטל (לפחות אלו שאני מכיר מפעם) מכוסות במין כיסוי מתכת שמגן עלהם? והאם הקירור המקורי של המעבד, מגיע עם משחה תרמית סבירה? והקירור שהמלצת, האם הוא מגיע עם משחה תרמית? או שבכל מקרה, יש לקנות בנפרד?

פורסם

נשמע מעולה.

אבל האם אפשר טיפה לחסוך כמה גרושים במארז ובספק? שיהיו משולבים?

אפשר - אבל לא מומלץ כלל. המשמעות היא לרדת לא מעט באיכות בשביל כמה עשרות שקלים.

והאם הקירור המקורי של המעבד אינו שקט דיו?

לא, אבל אם אתה לא רגיש לעניין הוא יספיק - מקסימום תוסיף בהמשך.

ובקשר להרכבת המחשב - האם זו עולה כסף בחנות?

כן - בסביבות 100 ש"ח.

הליבות של המעבדי AMD האלו, האם כמו פעם, "חשופות"? או שהן כמו מעבדי אינטל (לפחות אלו שאני מכיר מפעם) מכוסות במין כיסוי מתכת שמגן עלהם?

הימים האלה חלפו ללא שוב - הליבות הן חלק מאותו סיליקון/צ'יפ.

והאם הקירור המקורי של המעבד, מגיע עם משחה תרמית סבירה?

לא יודע.

והקירור שהמלצת, האם הוא מגיע עם משחה תרמית?

99% שכן - תשאל.

* אם לא חשוב לך שלל חיבורים בלוח האם ותסתפק בשני סלוטים לזיכרון (2X4G מקסימום) וללא HDMI אפשר לחסוך שם.

* גם במעבד אפשר לרדת ללא חשש.

אם אתה מוכן לוותר על אופק שדרוג סביר, אפשר ללכת על פלטפורמת 775/DDR2 זולה עם HDMI ומעבד חזק, קריר וחרישי מהמשתלמים אי פעם לטעמי.

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪315

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪360

זיכרון:

[..] TRANSCEND 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪246

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪126

מארז:

[..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU ₪186

ספק כוח:

[..] SEASONIC 350W : SS-350ET ₪183

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪253

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪1669

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים