עבור לתוכן

The wall ! By pink floyd -

Featured Replies

פורסם

כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה)

את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא...

אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד,

רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'...

תודה מראש...

פורסם

סרט מצוין... :)

פחות או יותר (בלי לגלות תוכן),

הסרט בנוי בצורה פסיכודלית ומציג את המציאות של שנות השמונים כפי שהיא נתפסת על ידי בחור אחד...

כל הסרטים שהוא עובר, המחשבות , התהיות , ההזיות וכו'.

ENJOY... ;D

פורסם
  • מחבר

מפחיד ?

ומי זה הבן אדם הזה ? ומה הקשר לפינק פלויד חוץ מהאלבום ?

פורסם

לפי מה שאני זוכר רוג'ר וואטרס כתב את הסרט...

סרט ממש טוב...מומלץ לקחת בDVD או להוריד או משהו :|

פורסם

מממ ופירוט יותר "אמיתי":

הסרט מספר על שרשרת האירועים שהביאה ליצירת חומה פסיכולוגית אצל מוזיקאי צעיר, בשם פינק. כל זה ע"י שילוב של אנימציות והאלבום בצורה בהחלט איכותית. אחד הפייבוריטים שלי של כל הזמנים.

פורסם
  • מחבר

מפחיד ?

פורסם

לא

פשוט סרט גאוני... לא פחות מהאלבום.

פורסם

סרט מוזר משו, אבל בהחלט שווה צפייה.

אני לפחות לא הבנתי אותו אחרי צפייה אחת ואני אנסה לצפות בו שוב בקרוב.

אגב, לא כל השירים שיש בדיסק מופיעים בסרט אבל הרוב מופיעים.

פורסם

לפי מה שאני זוכר רוג'ר וואטרס כתב את הסרט...

סרט ממש טוב...מומלץ לקחת בDVD או להוריד או משהו :|

רוג'ר ווטרס עזר לבמאי, אבל הוא לא כתב את הסרט.

פורסם

מה אתם מדברים "איזשהו בחור" הבחור הזה הוא הוא פינק! פינק פלויד! והוא בעצם זמר רוק אליל שכל הסרט יושב בתוך חדר במלון ואנו רואים את כל החוויות שעברו עליו ועיצבו אותו (אבין נהרג במלחמה, אמו מאוד חונקת, אהובתו בוגדת, וכו') ואנו עדים אט אט לשיגעון שהוא נכנס אליו עד לקטעים מזעזעים שהוא מדמיין עצמו לעריץ (מקביל להיטלר) בדיקטטורה שקוראת להשמיד את כל השונים (כושים יהודים הומואים נרקומנים ושו"ת) והכל כמובן מתקשר לכל השירים המדהימים מהאלבום ולציורים מדהימים ומזעזעים!!!! סרט כזה יש אחד בדור תאמין לי!

חובה לראות!!! לא לילדים מתחת לגיל 14.

פורסם

והבמאי הוא אלן פארקר

פורסם

מה אתם מדברים "איזשהו בחור" הבחור הזה הוא הוא פינק! פינק פלויד! והוא בעצם זמר רוק אליל שכל הסרט יושב בתוך חדר במלון ואנו רואים את כל החוויות שעברו עליו ועיצבו אותו (אבין נהרג במלחמה, אמו מאוד חונקת, אהובתו בוגדת, וכו') ואנו עדים אט אט לשיגעון שהוא נכנס אליו עד לקטעים מזעזעים שהוא מדמיין עצמו לעריץ (מקביל להיטלר) בדיקטטורה שקוראת להשמיד את כל השונים (כושים יהודים הומואים נרקומנים ושו"ת) והכל כמובן מתקשר לכל השירים המדהימים מהאלבום ולציורים מדהימים ומזעזעים!!!! סרט כזה יש אחד בדור תאמין לי!

חובה לראות!!! לא לילדים מתחת לגיל 14.

אתה מודע לזה שפינק פלויד זה להקה ולא זמר כן? ושהאירועים שם לא קרו באמת לאף אחד מחברי הלהקה....?

פורסם

לא מדוייק, חלק מהפרטים שמהווים את הרק לסרט לקוחים מהעבר של רוג'ר ווטרס, לדוגמא אבא שלו נהרג במלחה"ע ה2 בדיוק כמו אבא של פינק. הוא אמר בכמה ראיונות שהסיפור של פינק הוא למעשה סיפור על "אני אלטרנטיבי" שלו, שהיה יכול להיות אם הוא לא היה פוגש את אשתו סוזן.

פורסם

קודם כל אולג הוא ביקש בלי ספויילרים!

אני חושב כדאי תערוך קצת את ההודעה ותשים איזה תג ספויילר.

ולגבי שם הלהקה, פינק פלויד, ציטוט מתוך www.allmusic.com (אתר מומלץ, לכל מי שלא מכיר):

The name Pink Floyd, seemingly so far-out, was actually derived from the first names of two ancient bluesmen (Pink Anderson and Floyd Council).

פורסם
  • מחבר

יופי אולג באמת תודה רבה...

פשוט אידוט >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים