עבור לתוכן

בעיה - לא מצליח לעשות EXTEND לטלויזיה ולמסך ב WIN7

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש...

אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום.

אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה

רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים)

המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה)

אם אני אומר לו שיראו תצוגה רק ב-2, כלומר המסך מחשב, הכל בסדר

אם אני אומר לו רק ב-1

ניהיה שחור בשני המסכים

צריך לעשות ריסט.

אם אני אומר לו תעשה EXTEND , פעם ניסיתי שמהסך מחשב הוא העיקרי ופעם שהטלויזיה היא העיקרית, ובשניהם אותו דבר, מסכים שחורים וצריך לעשות ריסט

הבעיה היא לפי דעתי זה שהרזולוציה לא מתאימה לטלויזיה, אבל אין דרך לכוון אותה אפילו כי כל פעם שמנסים זה ניהיה שחור ישר

אני חושב שאולי הבעיה היא שבזמן שהתקנתי את הווינדואוס שני המסכים היו מחוברים וזה דפק משהו

ואולי צריך להתקין מחדש/לעשות REPAIR (?)

בהתחלה כשהתקנתי את הוינ7 זה עשה לי מסך שחור כל פעם אחרי הריסטרט הראשון שזה מבקש לעשות, ולקח לי זמן להבין שזה בגלל ששני המסכים היו מחובירם, הייתי צריך לנתק את הטלויזיה ורק לחבר אותה אחרי זה כדי שיראו במסך מחשב את המשך ההתקנה, ובגלל זה אני חושד שאולי הבעיה היא כאן.

תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 15.03.2010 בשעה 01:21:00

הקפצה... בחייכם אף אחד לא יכול לעזור ??...[br]פורסם בתאריך: 16.03.2010 בשעה 03:11:14
:( ???
פורסם

תנסה לבדוק אם זה עובד לך כשאתה עושה את זה דרך

התחל->תוכניות->עזרים->התחבר למקרן

אם זה לא עוזר תנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לא עובד.

ואתה חושב שלא ניסיתי להתקין דרייברים אחרים ?

הבעיה היא כשרוצים לעשות EXTEND זה ישר עושה שהרזולוציה בטלויזיה היא 1360-768 והוא לא תומך בזה, ובגלל זה כל הבעיות קורות

ניסיתי כבר להגיע לREGISTRY ומכל מיני דברים לשנות את זה, זה מסובך... צריך למצוא דרך כשעושים EXTEND זה לא יעשה אוטומטי 1360 .. ואני לא מצליח לשנות את זה[br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 21:54:28

:jump:[br]פורסם בתאריך: 19.03.2010 בשעה 23:00:47
:jump: :jump:[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 00:21:13
:jump: :jump: :jump:
פורסם

היי ניסיתי לעזור ולשנות את ה- EDID בדריבר של המסך לרזולוציה שונה ועדין ה- EXTEND נותן 1360X768.

האם יש דרך אחרת לשנות את ה- EDID או איזשהו פיתרון בסגנון?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

:jump: :jump: :jump: :jump:[br]פורסם בתאריך: 24.03.2010 בשעה 18:38:45

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 16:21:09
:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:[br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:24
:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

חג שמח אנשים[br]פורסם בתאריך: 30.03.2010 בשעה 00:19:06

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

800 צפיות, והספירה נמשכת :) אז מי יהיה האחד שיוכל לעזור...[br]פורסם בתאריך: 31.03.2010 בשעה 20:19:33

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:35
:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
פורסם
  • מחבר

וואי גיסנו איפה היית עד עכשיו :hat: תודה רבה

פורסם

צוות האתר העיר אותי משנתי כדי לעזור לך. קבל זאת כמתנה לסופ"ש מהאתר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים