עבור לתוכן

צריך עצה לגבי נייד למשחקים ו(קצת) ללימודים עד 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה.

הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד.

אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17"

קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315

אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד

תודה רבה,

מוטי

פורסם

המחשב בהצעה חביב, אבל אפשר לקבל יותר ביצועים גרפיים עם 4650 כמו במחשבים הנ"ל:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4380&CatCode=315

(שים לב שלמעשה מדובר באותו הדגם בשני הלינקים, בקונפיגורציית זכרון והארד דיסק שונה. שים גב לב שמדובר בהארד-דיסקים של 7200RPM בניגוד ל5400 בלינק שלך. )

פורסם

לא ידעתי שקיימת גם אופציה כזאת... תשכח את מה שאמרתי מקודם, מצטרף להמלצה הנוכחית.

פורסם

^ כרטיס מסך חלש יותר, מעבד מעט חזק יותר... אם משחקים עומדים על הפרק, עדיף להתמקד בכרטיס המסך.

אה, ועדיף גם לא לקנות בפנדה אם בא לך אחריות על מה שאתה קונה...

פורסם

ד"א בקשר לכרטיס מסך של הטושיבה, אומנם הוא מסדרה "5" (5165hd) אבל הוא לא תומך ב DX11,

הוא בעצם 4650 עם OC (לא שזה רע אבל...)

פורסם

ידוע, אבל זו כבר סיבה מספיק טובה להעדיף אותו על פני 4650 באותו מחיר...

פורסם

אם אני לא טועה יש לtoshiba גם גרסאות 13.3 . עוד מאט alienware משחררים את ה11x שלהם שהוא בערך בגודל 11.6 (אני חושב) ויש לו 365 של Nvidia וסוללת 8 תאים או משהו אבל נראה לי שיהיה קשה להשיג אותו בארץ ועוד במחיר סביר :lol: (קונפיגורציה סבירה אפשר לעשות ב1000$ ) .

בקטגוריה של ה15 יש המון מבחר אבל זה גדול לטעמי. בניידים היותר קטנים יש פחות אפשרויות. ראיתי שבבאג הם מוכרים איזה Toshiba 13.3 עם 4650 אם אני זוכר נכון ואמרתי לאשתי "אם את רוצה לקנות לי מתנה ליום הולדת זאת אחת האופציות". אני בזמן האחרון מנסה כל מני שיטות כמו streammygame וVNC ומה לא כדי לשחק במחשב שלי בזמן שאני על הEEE1000HE של אשתי אבל זה ממש לא עובד טוב. הstreammygame פשוט לא עובד ואני לא בטוח למה . אני לא מבין איך הם מבקשים על זה כסף על רזולוציה גבוהה שבנמוכה זה עושה כלכך הרבה בעיות . בVNC ובתוכנה השניה אני מקבל אולי 10FPS במקרה הטוב. עם הנסיונות שלי ברזולוציה ל800 על 600 אני הצלחתי פעם להגיע ל18FPS בtitan quest . היה לי הרבה יותר קל אם היה לי נייד שמסוגל להריץ את המשחקים האילו. :s07:

פורסם

אז איזה נייד עדיף מבחינת משחקים ואיזה עדיף מבחינת ביצועים (תוכנות) ?

פורסם

למה אבל להשתלט על דיונים של אחרים?

ובכל זאת - אם אחת המטרות היא משחקים, כרטיס המסך הוא כאמור המאפיין העיקרי. אם אין משחקים בתמונה, אזי לרוב המוחלט של השימושים יספיק גם מעבד C2D בסיסי עם 2GB זכרון DDR2 וכרטיס מובנה, בלי שתראה הבדל לעומת מחשבים "חזקים" יותר. לדרישות ספציפיות יותר (כגון הרצת סימולציות בMATLAB) יהיו דרישות ספציפיות יותר...

פורסם
  • מחבר

וואו אתם גדולים כמה עזרה.

תודה רבה

הטושיבה נראה באמת על הכיפאק, אני אחיה גם בלי d11 גם ככה. לא חובב fps גדול מדי

בקשר למאיפה קונים,

אחריות לא באה בדרך כלל מהיצרן?

ואם כבר, סקאי.פי.סי בסדר אני מבין.

פורסם

האחריות על מחשבים ניידים היא ישירות מול היבואן, ולכן אין שום משמעות לחנות.

מחפשים איפה הכי זול וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים