פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה :Invalid system diskReplace the disk , and then press any keyDisk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים יש גירסאות מסוימות שלא תומכות בBoot מה CD.תכין לך דיסקט הפעלה של Win98 ותבחר להתחיל את המערכת עם תמיכה ב CD ולאחר מכן תתקין כרגיל.אם אין באפשרותך להכין דיסקט כזה תוכל להוריד אחד שמכין מכאן:http://www.24by7.ca/files/boot98se.exe
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר הורדתי את הקובץ התקנתי על דיסקט הגדרתי בביוס First boot : Floopy Second Boot : Cd rom המחשב עולה בחרתי בהתחלת המערכת עם הדיסק אבל כשאני עושה את זה אחרי כמה דקות אני מגיע למסך של ה A יעני :<\:Aניסתי לעבור לכונן דיסקים ( G אצלי ) אני רושם שם Setup אבל זה נותן לי הודעהשהיישום הזה לא יכול לעבוד בדוס מה לעשות ?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר זה מתקין עכשיו ( מקווה שלא יהיה לי עוד בעיות ... )תודה רבה על העזרה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.