עבור לתוכן

תגידו לי אם המחיר הזה טוב למצלמה הזאת Canon EOS 500D בפנים.

Featured Replies

פורסם

z_1FCCA500DBRB.jpg

מצלמת הרפלקס החדשה של Canon EOS 500D BODY גוף בלבד מוחדשת !

חיישן תמונה CMOS של 15.1 מגה פיקסל

אפשרות הקלטת וידאו ב-HD ברזולוציה של עד 1080p

מסך בגודל 3 אינץ עם אפשרות של Live View

מעבד תמונה מתקדם Digic 4

למצלמה יש 9 נקודות פוקוס אוטומטי ותומכת בעדשות EF ו EF-S

ניתן לצלם עד 3.4 פריימים בשניה!

המצלמה פועלת בעזרת כרטיסי SD ו-SDHC

מחיר מצלמה גוף בלבד : ₪2,299

עדשה 18-55IS מ''מ +מייצב מחודשת : ₪699

עדשת קנון מ"מ 75-300 מחודשת : ₪749

זיכרון 8 ג'יגה : ₪119

תיק איכותי למצלמה : ₪149

מחיר סופי : 4015

העם שווה להשקיע במצלמה הזאת??.

תודה לכל העוזרים :]

פורסם
  • מחבר

אני בדרך ככל מצלם הרבה נוף ואני רוצה לקנות את המצלמה השווה ביותר בין המחירים 3500 ל4000 אלף שקל!

פורסם

תן לי בבקשה סיבה אחת שבגללה אתה מעדיף DSLR על פני מצלמה קומפקטית.

פורסם
  • מחבר

תן לי בבקשה סיבה אחת שבגללה אתה מעדיף DSLR על פני מצלמה קומפקטית.

רוצה לצלם בצורה מקצוענית רוצה ללמוד להתקדם אני מאוד אוהב צילום רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה

לקנות גוף טוב לשפר בעתיד עם ציוד עקפי !

יש לי בבית FUJI S2000 HD דמוי SLR ואני מאוד מתבאס שאני לא יכול להחליף לה עדשות ולהוסיף פלאש וכאלה זה מאוד מגביל.

חשבתי גם על הפנטקס KX.

פורסם

לא אמרת לפני שניה שאתה מצלם בעיקר נופים? בשביל נופים אין לך מה לעשות עם עדשת 75-300 או עם פלאש..

ה-500D היא מצלמה סבבה (היא גם דיי חדשה, אין הרבה סיכוי שהיא צברה "100000 קליקים"......), והעובדה שהיא מחודשת לא אומרת ששיפצו בה משהו בכלל.

השאלה היא מי הספק (שמוכר גוף + 2 עדשות והכל מחודש?) ומי נותן האחריות.

אתה יכול באותו מחיר +/- לקנות ציוד חדש עם אחריות נורמלית בהנחה שאתה מוותר על ה-75-300 (הגרועה במילא).

פורסם
  • מחבר

אז אולי אתה יכול להמליץ לי על מצלמה בין 3 אלף ל4 אלף שקל כולל העדשה ראשונה.!

מה אתה חושב על פנטקס KX שמגיע עם סט של שתי עדשות 18-55 + 50-200 במיחיר של בערך 3400 אלף?..

תודה על העזרה.!

פורסם

הפנטקס עדיפה בהחלט. מחיר מעולה (עם זה נכון)על הפנטקס ושתי עדשות(שהם טובות מאוד).

חשוב לציין שבשביל נופים המצלמות של קנון פחות טובות משאר הSLRים וזאת בגלל שהחישן שלהם קטן יותר.

למרות זאת יש תמונות נוף מדהימות שצולמו עם קנון.

שוב המלצה שלי על הפנטקס.

פורסם

אם אתה רוצה לצלם נופים בצורה "מקצועית" אתה צריך 10-20 או משהו בסגנון, שלא לדבר על פילטרים.

ללא אלו אני בספק אם תראה הבדל כלשהוא מהדיגיטלית שיש לך עכשיו.

פורסם

חשוב לציין שבשביל נופים המצלמות של קנון פחות טובות משאר הSLRים וזאת בגלל שהחישן שלהם קטן יותר.

אוי נו בחייך.

ההבדל בין חיישן קרופ 1.5 לחיישן קרופ 1.6 הוא אפסי ואף אחד לא שם לב אליו. ההבדל בזוית הראיה הוא בערך סנטימטר אחד אחורה עם הרגליים.

לקחת את זה ובעקבות כך לטעון ש"קנון לא טובים לצילומי נוף" זה אולי אחד מהדברים הכי הזויים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון..

פורסם

צודק הקרופ שיש על החישן כמעט לא רלונטי.

מה שחשוב זה עדשה רחבה (אני מצלם עם 17-50) ופילטרים.

בלי הפילטרים אתה לא תקבל תמונות יפות כמו שאתה רואה באתרי צילום למינהם.

בקשר לעדשה 10-20 זאת עדשה שהיא ממש לא חובה וממש צריך לדעת לעבוד איתה

פורסם
  • מחבר

אז המלצה שלך היא על KX ולא על הD500

אבל המפרט של D500 הרבה יותר טוב לא?

ועוד שאלה מה זה עדשה 10 -20 אתה יכול אולי להסביר לי תודה.

פורסם

הפנטקס טובה משמעותית מהקנון בגלל כמה סיבות והם:המייצב תמונה המובנה שיש(חוסך בערך 2000 שקל על כל קניה של עדשה). הנתונים בISO גבוה שהם הטובים ביותר מכל מצלמת קרופ. התאימות לעדשות ישנות(יכול להיות שאני טועה ואולי אין כאן תאימות).האיכות תמונה שהיא הטובה ביותר היום. כפתור לצילום HDR והמצלמה עושה לבד את העיבוד הזה(טוב מאוד לצילום נופים).וסוללות AA רגילות( שאתה יכול למצוא בכל מקום) שהם מחזיקות 1900 צילומים!!!.

כמו כן יש לקנון כמה יתרונות שהם המסך גדול יותר 3 לעומת 2.7 ומסך מפרקי ואני חושב גם שיש לקנון 15 MP לעומת 12.

יתרון נוסף של הפנטקס זה המהירות צילום שזה 4.7תמונות בשניה לעומת 3.4 של הקנון.

בקשר לעדשה 10 -20 זאת עדשה מאוד רחבה שמתאימה לצילומי נופים. תבין עם אתה מכיר עדשות של 17 ממ אז עדשה שהיא 10 ממ נותנת לך עוד 70% בפריים. דוגמה עם אתה מצלם עם 17 ממ ואתה יכול להכניס בתמונה שטח שהו 100 מטר למשל אז עם עדשה של 10 ממ אתה יכול להכניס שטח של 170 ממ.

בכל אופן זאת עדשה מאוד מיותרת לפחות לדעתי ומאוד קשה לשימוש ומתאימה רק לנופים. אפשר לצלם נופים מרהיבים גם עם 17 ממ.

כת מבחן שעשו למצלמות פתיחה http://www.radiantlite.com/2009/09/best-value-beginner-dslr-camera-2009.html

פורסם

1) אפשר לצלם נופים מדהימים בכל אורך מוקד שהוא.

2) עדשת 10-20 המדוברת נותנת זווית ראיה רחבה יותר, אבל פחות איכותית והתמונה מעט מעוותת, מה שלא רצוי בצילומי נוף. העדשה הזאת מוצלחת דווקא לצילומי פנים (interior).

3) לצילומי נוף עם פנטקס נראה לי שה-16-45/4 היא המומלצת יותר, בזכות חדות גבוהה ועיוות מאוד נמוך גם באורך המוקד הקצר ביותר. להשגת זוית רחבה יותר, אפשר לצלם פנורמה.

4) ציוד נלווה שהוא די חובה לצלומי נוף - חצובה איכותית (300-500 ש"ח ומעלה), פילטר מקטב (100-150 ש"ח ומעלה).

5) צילום נוף טוב דורש ראיה פוטוגרפית והבנה טכנית רבה. לפי דעתי הפקת תמונות נוף באמת מוצלחות היא מיומנות מתקדמת בצילום. רכישת מצלמה יקרה לא מספיקה, עליך גם לרכוש את המיומניות הנדרשות על מנת להפיק תמונות שיהיו מוצלחות טכנית ועניינות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נו יש חדש קנית משהו מהמצלמות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים