עבור לתוכן

צריך הערכת מחיר על המפרט הבא...

Featured Replies

פורסם

היי.

אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע...

אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט:

מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz

לוח-אם: ASUS P6T Deluxe

זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB)

כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275

הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS

מארז: Antec Three Hundred Tower

ספק: OCZ 600W StealthXStream

צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe

בנוסף אני מוכר את זה עם:

המסך שלי: Samsung SyncMaster FULL HD 2333SW

העכבר: Logitech G7

ומקלדת: Logitech Smart Keyboard

אגב כל הערכה בשחור עם הקופסאות עדיין שמורות, מערכת 64BIT מתאימה במלואה, מעולם לא עבר OC אך בהחלט יכול.

באמת מפלצת של מחשקים, תוכנות גרפיות וכדומה. (תודה Silencer :xyxthumbs:)

אשמח לדעת כמה אקבל על כל הערכה ביחד,

תודה מראש.

נ.ב

העלתי כמה תמונות, סורי על האיכות המצלמה של הפלאפון לא משהו...

[attachment deleted by admin]

פורסם

בהחלט מחשב חזק!

לדעתי לקונה המתאים לא תהיה לך בעיה להעיף אותו ב-5K~, אני חושב שיהיה לך קל יותר להעביר אותו למישהו שמחפש מפרט לעריכה גרפית מאשר לאנשים שמחפשים מחשב למשחקים (הפלטפורמה של המעבד, כמות הזיכרון, כרטיס מסך של Nvidia...) מי שמחפש מחשב למשחקים לדעתי ב-5K יעדיף ללכת על מערכת זולה יותר של i5-750 עם כרטיס מסך חזק יותר כמו ה-5850, שתיתן לו ביצועים טובים יותר במשחקים, ואז תאלץ למכור בפחות בשביל שזה יהיה כדאי להם וחבל. חפש גרפיקאים, הם ישמחו על הדיל אם יש להם שכל.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה Silencer ;D

אשמח לקבל חוות דעת נוספות...

פורסם

בניה של מערכת דומה למדי, או לפחות עם ביצועים ממש דומים (כולל OS מקורים עם רשיון כמו שאני מבין) תעלה כ8000 ש"ח, ככה שאחרי חצי שנה ב5000 ש"ח מדובר בעיסקה לא רעה בכלל לקונה. אלא שSILENCER צודק ועבור משחקים בסכום כזה אפשר היום לקנות מפרט עם 5850 ולקבל ביצועים גבוהים יותר בפועל. מה שכן, המסך לא מוצלח עבור גרפיקאים.

לסיכום, אם תתפשר במחיר מערכת כזו תעוף בטיל, אני כן מאמין שאם תחפש מספיק תוכל לקבל גם בכיוון ה6000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים