פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע.במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M.מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מחבר רשת ביתית פשוטה, מודם כבלים שאליו מחובר ראוטר ואליו מחוברים שני מחשבים נייחים (חיבור חוטי) ועוד שני ניידים באלחוטי.שני מחשבים מריצים win 7 32 אחד מריץ win 7 64 והאחרון רץ על XPבכל מקרה כל המחשבים חוברו לראוטר דרך אותו כבל רשת והוצאות היו שונות כמו שציינתיהמצחיק הוא שה upload בכולם היה זהה 1M
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים אין קשר בין הדברים.תתחיל מלבדוק את הציוד הפיסי וסביבת התוכנה שלך. רצוי לעשות גם ניסוי אחד או שניים עם live cd כדי לשלול גורמי כשל.
פורסם 2010 במרץ 1515 שנים מחבר הרצתי בדיקה ב safe mode ו... יש 12M אז זה אומר שיש איזשהו process או תוכנה שזוללים לי רוחב פס, מעניין.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. הרצתי בדיקה ב safe mode ו... יש 12M אז זה אומר שיש איזשהו process או תוכנה שזוללים לי רוחב פס, מעניין. : הבעיה היא בפירוש לא בעיית ציוד קצה.
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים מחבר חבר ישירות למודם ותגיד מה התוצאה.אותו הדבר... לא משתנה.הרצתי msconfig והתחלתי אלימינציה... ניטרלתי עלייה של תוכנות כגון Msn , icq, google ו... זה עובד יש 12M
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.