עבור לתוכן

כרטיס מסך פשוט או בכלל לא?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55

אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות.

מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס.

על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך?

ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל?

תודה

דודי

דודי

פורסם
  • מחבר

תודה

אני מבין שלהסתמך על הכרטיס של הלוח אם לא מומלץ?

זה מה שמצאתי ב- KSP -

חוץ מגודל הזיכרון, לא ברור לי מה ההבדלים בין הדגמים ולמה ההפרש במחירים, אבל מה הכי קרוב להמלצה שלך?

ASUS -

9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0

460 ש"ח

GIGABYTE

9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0

390 ש"ח

GIGABYTE

9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0

380 ש"ח

ZOTAC

9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

280 ש"ח

ZOTAC

9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E

290 ש"ח

ZOTAC

9500GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 2.0

355 ש"ח

תודה

דודי

פורסם

משחק של עיצוב PCB\קירור.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לבחור את הכי זול מהרשימה הנ"ל בלי פגיעה משמעותית באיכות?

פורסם

עקרונית הכרטיס בעל זיכרון ה DDR3 יותר חזק מהאחרים, אך מחירו מופקע יחסית לביצועיו (ההבדל לא כזה משמעותי)

מבין שני הכרטיסים הזולים, הייתי בוחר את זה שיש לו גם יציאת HDMI . בהחלט שווה 10 ש"ח יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מבין שממש לא שווה לבנות על הכרטיס המובנה בלוח אם?

המון תודה על העזרה

פורסם

אין כרטיס מובנה בלוח האם ב H55. למעבד יש יכולת גרפית. עד כמה זה יצליח להריץ משחקים? אין לי מושג. לא ראיתי באנצ'ים של זה.

פורסם

כדאי שתנסה לחפש מבחני ביצועים של הרכיב הגרפי במעבד. מאוד יכול להיות שהוא יספיק לך.

ראה כאן דיון בנושא: http://www.tech-forums.net/pc/f84/intel-core-i3-5-7-integrated-graphics-223665/

אתה יכול בהתחלה לוותר על הכרטיס מסך ולראות אם המעבד הגרפי ב-CPU מספיק לך. אם לא אז תוסיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים