עבור לתוכן

מבקש ייעוץ לפני קנייה לגבי HD4770

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל.

ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE.

יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?

פורסם

ה POWERCOLOR זול יותר וניראה לי שהוא מגיע עם פחות דברים באריזה (לא כזה חשוב), לא יודע איזה קירור יש ל SAPPHIRE שראית אבל לפי מה שידוע לי בארץ יש עכשיו רק את הגירסה הטובה יותר של POWERCOLOR (שמגיעה עם קירור של AC).

פורסם
  • מחבר

מעבר לקירור (שאני לא מבין בזה כלום) ראיתי שלגרסא ש ספייר יש יציאת HDM בעוד לזו של פאוורקולור יש מתאם HDMI לDVI.

מבחינת העברת תמונה/סאונד יש לכך משמעות?

פורסם

ה-POWERCOLOR מגיע עם 2 חיבורי DVI. מבחינת תמונה אין לזה משמעות.

אבל אם תרצה להעביר קול דרך כרטיס המסך, תאלץ להשיג מתאם DVI-HDMI של ATI, שלא מגיע עם הכרטיס שנמכר בארץ.

תלוי מה אתה עושה עם הכרטיס.

אם הוא מחובר רק למסך מחשב, אז אין בעיה. אם אתה מחבר 2 מסכים למחשב, אז הוא אפילו עדיף.

אם אתה רוצה לחבר טלויזיית LCD, אולי עדיף לך כרטיס עם חיבור DMI מובנה.

פורסם

המתאם לא משפיע על איכות האות, בכללי HDMI ו DVI חיבורים זהים, ההבדל הוא בצורה וביעוד שלהם. גם אם צריך לקנות מתאם מדובר במשהו זול מאוד (יש אפילו אפשרות לקנות כבל שבצד אחד שלו יש DVI ובשני HDMI).

לפי התיאור של ה SAPPHIRE מדובר בגירסה המשופרת שיש לה את אותו קירור. תזכור שלא תמיד התמונה באתר היא באמת התמונה של המוצר, הרבה פעמים יש תמונה לא נכונה אז מומלץ לבדוק ביום הקניה מה מביאים לך.

ל POWERCOLOR יש 2 גירסאות, הראשונה בלי HDMI (צריך מתאם) והשניה עם HDMI. הדרך היחידה לדעת זה להגיע לחנות/לשאול בטלפון.

אפשר לדעת מה ההפרש מחירים? ה POWERCOLOR לרוב עולה 470-490 שקל, כמה עולה ה SAPPHIRE?

פורסם
  • מחבר

Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HD

עולה 524 ש"ח בRSM

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871

ואילו הגרסא של פאוורקולור עולה 483 באותה חנות

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1256

בנוגע לשימוש שלי,

אני מתכוון לחבר את המחשב לLCD של פיליפס 42 ולמסך מחשב.

לכן, חשוב לי שיצא סאונד דרך הכרטיס.

פורסם

אז עדיף לך כרטיס עם חיבור HDMI.

חבל להוסיף עוד 20-30 ש"ח על מתאם שלא בטוח שיעביק קול.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים