עבור לתוכן

אוזניות למוזיקה עד 300 שקל למישהו שלא מבין באוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות ::)

אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1)

אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב..

יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה.

אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מפורטים.

חוץ מזה- שלא יהיו אוזניות שיש להם בעיות ידועות של התפרקות או רעשים וכו', כבר לקחתי סיכון כזה עם רמקולים של altec ונדפקתי.

התקציב - עד 300₪, אבל הכסף לא צומח על העצים ואם אוזניות של 100₪ כמו Sennheiser CX300 יתאימו לי אז אני יותר מאשמח לקנות אותם ולחסוך.

תודה

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על Koss PortaPro?

נראים לי ממש מיוחדות וטובות, אהבתי את זה שהם מיוצרות שנים כבר אותו דבר, וזה שיש אחריות לכל החיים, מראה שהחברה מאמינה בהם ולא שזה סתם עוד אוזניות לתקציב דל...

קראתי על הסנייהזר שנכנסות לאוזן ולא התרשמתי, אומרים שיש להם באס נמרך שמשתלט על המוזיקה..

גם אני מעדיף אוזניות שלא אוטמות חזק כי אני לא הולך לשמוע אותם באוטובוסים אלא רק בבית ואני מעדיף לשמוע אם יקראו לי או יהיה לי טלפון.

אז הקוס נראות לי מושלמות, גם את העיצוב ה"מיוחד" אני מעדיף על סתם אוזניות

להזמין? :P

אבל יש לי שאלה אחת, אומרים שבאוזניות פתוחות גם מי שמסביב שומע את מה שאתה שומע, אז עד איזה רמה זה? רק מי שיהיה איתי בחדר ישמע חלש נכון? אני קונה אוזניות רק בגלל שאני לא רוצה יותר לריב עם אח שלי ולשמוע מוזיקה רק בזמנים הנדירים שההורים לא בבית.

פורסם

הPORTA PRO טובות, אבל הן יותר בשביל נסיעות מאשר בשביל המחשב. יש את הKOSS KSC75 שמאוד מדברים עליהן, והן אמורות להשמע דומה או אפילו יותר טוב מהPORTA PRO, הן עולות איזה 100 שקל או פחות בEBAY. אבל גם הן לנסיעות (לא מפריע להן להשמע מעולה).

גם הCX300 וכל האוזניות בעיצובים האלה, אפילו הכי טובות שיש למחיר לא נשמעות טוב כמו אוזניות גדולות באותו מחיר.

אני אנסה ללמוד טיפה יותר על אוזניות במחיר הזה. כולם ממליצים על הHD201 של סנהייזר ב100 ומשהו שקל... אבל אני בטוח שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 300. אני קניתי את הUR-40 ב200 שקל שמשתמשות באותם דרייברים שבKSC75, רק בצורה של אוזניות נורמליות. חבל שאין לך עוד איזה 200 שקל נוספים, היית יכול לקנות GRADO SR-80 או HD555 שידועים באיכותם...

וכן, אוזניות- אפילו אלה שאין להן שום בידוד בכלל לא מתקרבים לרעש שרמקולים עושים, במקרה הכי גרוע שיכול להיות הן ישחררו רעש לחדר כמו שהרמקולים שלך עושים. אתה יכול להצמיד את הרמקולים לאוזניים שלך ולהעלות את הווליום לרמה שאתה רוצה לשמוע בה מוזיקה, תתרחק מהרמקולים ותבדוק- זה הווליום הכי גבוה שאנשים ישמעו את מה שאתה שומע... ומהווליום הזה זה יכול להיות רק פחות עם אוזניות.

פורסם
  • מחבר

מה גורם לאזניות מסוימות להיות ל"נסיעות" או להיות לבית? מה כבר ההבדל?

הקוס האלה נראים לי עדיין הכי טובים בכללי.

אני רוצה משהו שישמע טוב מאוד אבל גם שיהיה נוח, עמיד ויפה, אני לא יקח אוזניות שנשמעות מעולה אבל נוחות לרבע שעה, כמו שכותבים בזאפ על ה201. הקוס יש להם ביקורות מושלמות בכל מקום.

בשלב הזה אני אשמח לשמוע אם יש אוזניות שנשמעות משמעותית יותר טוב מהקוס פורטה פרו, ואם יש לפורטה פרו בעיות שאני לא מודע להם בתור אחד שאין לו שום נסיון עם אוזניות?

כי ממה שאני קורא על הקוס הם בדיוק בשבילי, לא אוטמים טוב ככה שאני יוכל לשמוע אם מדברים אלי (רעש אין לי בבית ככה שזה לא יפריע) יש אחריות לכל החיים שזה מעולה, אם אני אשבור אותם אז זה לא יכאב לי בכיס יותר מדיי, ואני דווקא מאוד אוהב מוצרים שיש בהם משהו מיוחד כזה כמו זה שכל כך אוהבים אותם שמייצרים אותם 25 שנה, לעומת סתם עוד אוזניות מהליין שלהם שיעלמו עוד שנתיים, אני אוהב מוצרים עם ייחוס כזה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים