פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים יש לי מעבד AMD2500 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוקינג?ואם כן, אז איך ?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אפשר , השאלה לכמה תגיע .. יש כאלה טובים יותר , ויש טובים פחות - תנסה ותראה לאיפה תגיע . מה הסטפינג ? בקשר ל"איך" , חיפוש קצר בפורום יסביר לך הכל .
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אלו הם הסטפינגים הידועים פחות או יותר של הבארטונים לפי התאר EXTREME OVERCLOKINGזה הסדר של הסטפינגים :Athlon Barton :AIUAA < AQUCA < AQXDA < AQXEA < AQZEAמימין לשמאל מהטוב לפחות טוב.לגבי עד לאן הגיעו איתם אין לי מושג אני גם הייתי רוצה לדעת לכמה ניתן להגיע עם AQZEA ובאיזה מתחים.
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אני היום הולך להזמין את המעבד למטרת אוברקלוק, ואתמול עשיתי חיפוש עליו והגעתי למאגר אוברקלוק ענננננננננננננננננק שמפורט שם ה-כ-ל ואנשים הגיעו לתוצאות מרשימות גם עם קירור פשוט ביותר...הנה רשימה של סטפינג שממולצים לפי סדר :AQXDA 1 < AQXEA 2 < AQUCA 3 < AIUAA 4 עריכה: אחרי שבדקתי במאגר הזה אנ ייכול להגיד שאלה הסטפינג הכי מומלצים שיש אני ינסה להשיג לכם לינק...
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מה זה סטפינג ואיך אני יכול לדעת איזה גירסה יש לי?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים סטפינג זה טיב יצור של המעבד לפי זה אפשר לדעת בערך אם המעבד ניתן לOC או לא ושוב כל ההשארות זה מאנשים שעשו את הOC זה לא ש AMD מפרסמת טבלה של סטפינגים ואומרת מה טוב ומה לא.אתה יכול לבדוק את הסטפינג שלך ע"י פירוק הגוף קירור מהמעבד ולראות על הריבוע השחור שניי שורות שאמורות להיות כתובות בסיגנון כזה:axda2500kv4daqzea 0332wpmw
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים יש את הפרוייקט של סיקסקילר והסטפינג שלו הוא AQXDA והוא עשה משהו די יפה...
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אני עם ה2500 שלי ב2180 מגה הרץ בנתיים עם הקירור המקורי, אני קונה את הMCX462+ +Vantec Tornado 80mm ואז אני אתחיל להאיץ למהיריות יותר גבוהות.דרך אגב המעבד במתח של 1.725
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחר אני נוסע לתל-אביב ואני אישית יוכל לבחור את המעבד שלי, אז אני לוקח סטפינג AQXDA אבל איזה שבוע אני יבחר? זאת אומרת 0316\0317\0318\0319?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים במקרה גם אני מחר מקבל מעבד בארטון אבל לא בשבילי למרות שהוא יהיה אצלי כמה ימים כך שיהיה לי זמן קצת להתעלל בו והואAXDA2500DKV4DAQXEA 0331RPMWלפי הרשימה שלך הסטפינג AQXEA יותר טוב מה AQXDA נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אני היום הולך להזמין את המעבד למטרת אוברקלוק, ואתמול עשיתי חיפוש עליו והגעתי למאגר אוברקלוק ענננננננננננננננננק שמפורט שם ה-כ-ל ואנשים הגיעו לתוצאות מרשימות גם עם קירור פשוט ביותר...הנה רשימה של סטפינג שממולצים לפי סדר :AQXDA 1 < AQXEA 2 < AQUCA 3 < AIUAA 4 עריכה: אחרי שבדקתי במאגר הזה אנ ייכול להגיד שאלה הסטפינג הכי מומלצים שיש אני ינסה להשיג לכם לינק...לינק בבקשה :-\
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים נו אז יש מצב ללינק לאתר הזה של הסטפינג?כי שניי הסטפינגים הראשונים שהבאתה שם בכלל לא שמעתי עליהם.יש לי כרגע את AQXEAמה אתה אומר עליו כמה ראיתה שהגיעו איתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.