פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך?למה הוא משמש?איפה אפשר להשיג כזה?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר מין 5 חיבורים כאלה, יש לי אותו במסךhttp://www.plugnpray.co.uk/reviews/pr960f/images/back.jpgעריכה:כן!אני מת להשיג דבר כזה...עריכה 2:מצאתי את זה בזיגזגאבל השאלה האם זה יתן איכות תמונה יותר טובה, והאם יש כזה לDVI...
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים אפשר לחבר עם כזה כבל את המחשב לטלויזיה בלי יציאת טלוויזיה .למה יש 5 כניסות ? אדום ,צהוב ,ירוק ..........ומה עושים עוד 2 ?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר אם זה יתן לי איכות תמונה יותר טובה, אז למה לא??RGBHV=H= Horizontal SyncV= Vertical Sync
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים לאיזה מסך יש 5 כניסות ?למסכים איכותיים במיוחדלאחד מהמנהלים נשרף מסך כזה לפני חודשיים שלושה... היו תמונות מעושנות ;D
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים גם לחבר שחזר מלונדון עם מסך של ייאמה יש כזה, וגם אני, כמו פותח הת'רד, מחכה לתשובה.
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים לא נראה לי שיש פה ימישהו שיוכל לענות על השאלה אז אני חושב שהכי טוב יהיה שמי שצריך פשוט יקנה (כמה זה עולה ? 100 שקל ?) ויגיד לנו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.