פורסם 2010 במרץ 1315 שנים הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) )לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 Wמה כדאי יותר ?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים במחיר הזה אין 5.1 שבאמת יהיו טובים, ה DIVOOM אמור להיות טוב יותר.ההספק לא אומר הרבה, זה רק אומר שהוא יהיה חזק יותר, גם אם ההספק המירבי הוא 100W זה לא אומר שתשמע טוב, אתה תשמע חזק אבל כניראה שעם רעש וחוסר דיוק מורגש בצלילים.
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר בסוף קניתי את הרמקולים של חברת ALTEC LANSINGדגם : VS4121BLKאתר יצרן : http://www.alteclansing.com/index.php?file=product_listing_section&icat_id=gaming_computer_speakers&iparent_id=speakers_for_computersאני מרוצה מהם עד מאוד .חוות דעת עליהם מהצד שלך (שלכם) למרות שאני מרוצה ולמרותשכבר קניתי אותם ?
פורסם 2010 באפריל 815 שנים מחבר עדיף להשקיע על מוצר איכותי יותר ולקבל "פחות"התאמתי את הקנייה לפי מה שאני צריך באמת .2 רמקולים + SUB זה מעל ומעבר לחדר כזה והם לא ינוצלו בחיים עד למעל החצי של הווליום כשאני רואה סרטים .
פורסם 2010 באפריל 815 שנים אפשר לקבל ביקורת אישית לגבי הרמקולים שרכשת? צליל נקי? מזייף? באס פרופורציונלי? וכו'...
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר לא הייתי כל כך זמין מצטער על הדיליי ...באס טירוף, ניתן לכיוונון לפי איך שבא לך עם יחס מאוד מאוד מדוייק לפי ה- טראבלס ..זתומרת יש נקודה מסויימת שבה תרצה להעביר את הבאס לכמעט על LOW ואת ה- TREBLE להכי גבוהה כדי לשמוא את השיר\מוזיקה בצורה שונה ונקייה יותר ללא באסים.הכווננים עושים ת'עבודה ..כולם מתפעלים מהאיכות שמע ובכמה מילים :אין דברים כאלה.עד היום לא שמעתי זיוף אחד אלא אם השיר שהורדתי היה באיכות גרועה ובהתאם לכך יצאו הצלילים.(וזה כמעט ולא קורה)לשאולותייך:צליל נקי .לא מייף.באס פרופורציונלי וניתן לשינוי העוצמה ואף השתקה.קנייה חכמה .נ.בשווה שתבדוק את המתחרה שלו שזה רמקולים של SAMAUNG שאני אישית לא רציתי לקנות כי לא בדקתי עליהם לפני כן באינטרנט, יש להם אחריות לכל החיים אבל לא שמעתי את האיכות שלהם.לצערי אני לא זוכר ת'דגם אבל הם באותו טווח מחירים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.