עבור לתוכן

Kוח אם למעבד אינטל 2.4 (800Mhz FSB)

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות).

בתודה דניאל נורמן

פורסם

"פרסכות" חה חה...

ג'יגה בייט מצהירים שלוחות ה8KNXP מתאימים גם לפרסקוט, הלוחות מבוססי ה875 שלהם עמוסים בפיצ'רים אבל גם יקרים יחסית.

הרבה ממליצים על ASUS P4P800 ועל ABIT IC-7, היו גם כמה שהמליצו על EPOX.

להבדלים בין הצ'יפסטים:

http://www.intel.com/products/browse/chipsets.htm?iid=Homepage+Find_chipsets&

אבל ההבדל בגדול הוא הPAT שלא קיים ב865, יכול להיות שזה גם ההבדל היחיד...

פורסם

"פרסכות" חה חה...

למה אתה צוחק ? מאיפה החלטת שכותבים "פרסקוט" ולא "פרסכות" או "פרסקות" (או "פרסכוט" ???).

הרי זה בכלל שם בלועזית, ולא מילה בעברית.

בכל מקרה הלוח המומלץ מאסוס הוא P4P800 / Deluxe, אבל הוא לא תומך ב*פרסקוט* (אם אתה מתעקש), ואני לא בטוח אם עדיין משווקים אותו עם תמיכה בPAT.

לוח זה הוא מצ'יפסט 865PE, כשאת ההבדלים בינו לבין צ'יפסטים אחרים של אינטל אתה יכול לראות בלינק שהאקזורסיסט נתן לך.

פורסם

"פרסכות" חה חה...

ג'יגה בייט מצהירים שלוחות ה8KNXP מתאימים גם לפרסקוט, הלוחות מבוססי ה875 שלהם עמוסים בפיצ'רים אבל גם יקרים יחסית.

הרבה ממליצים על ASUS P4P800 ועל ABIT IC-7, היו גם כמה שהמליצו על EPOX.

להבדלים בין הצ'יפסטים:

http://www.intel.com/products/browse/chipsets.htm?iid=Homepage+Find_chipsets&

אבל ההבדל בגדול הוא הPAT שלא קיים ב865, יכול להיות שזה גם ההבדל היחיד...

בהמשך לקישור למעלה - הנה טבלה שמרכזת את ההבדלים בין הצ'יפסטים

http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm?iid=ipp_browse+chpsts_compare&

פורסם

הרי זה בכלל שם בלועזית, ולא מילה בעברית.

גם לתרגום יש כללים, זה לא עולם פרוץ כאן.

טלפון זאת גם מילה בעברית ויש סיבה למה לא כותבים אותה "תלאפון", תבקש מהמורה שלך לאנגלית הסבר. אתה תזכור אותו לכל החיים.

פורסם

גם לתרגום יש כללים, זה לא עולם פרוץ כאן.

טלפון זאת גם מילה בעברית ויש סיבה למה לא כותבים אותה "תלאפון", תבקש מהמורה שלך לאנגלית הסבר. אתה תזכור אותו לכל החיים.

תראה אני לא חושב שאני מומחה לעברית ולא בא ללמד אותך כלום - אני מודע להגבלות (אבל אני מבטיח לך שלא כל שם כזה - מתחום המחשבים, שמתורגם לעברית מתורגם נכון מהסיבה הפשוטה שהוא בד"כ לא מתורגם ע"י מישהו שמבין במיוחד בנושא הלשון).

אני בהחלט לא חושב שזו האפשרות היחידה (או הנכונה), ואולי אני טועה, אבל בכל מקרה הכוונה היחידה שלי הייתה שתהיה נחמד.

אם אתה רוצה מצידי תביא את הכללים לתרגום "ט" או "ת" ו-"כ" או "ק" ונלמד קצת.

פורסם
  • מחבר

חברה אני גר באוסטרליה ואני יודע אנגלית פשוט לא זכרתי את האיות בעברית. ודרך אגב האם ל867 יש תמיכה בprescott?

פורסם

אתה מתכוון ל-875P ?

עד כמה שאני יודע, כמו ל-865 (ה-P, PE ו-G), אין לו תמיכה בפרסקוט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

פורסם

כמה שאני לא אוהב את הנטייה של המגרש לתקן עברית (פעם ראשונה שנתקלתי בו היה ויכוח קטן אבל לא משנה זה בעבר) הפעם הוא צודק

זה פשוט שלא הבנתי בכלל מה הכוונה ב "פרסכות" ובקשר ל"כ" אולי יש ויכוח אבל נהוג לשים "ק" בתור C/K ותמיד "ת" = TH "ט" = T זה פשוט צליל אחר

נ.ב. אם אתה לא יודע לאיית מילה אנגלית בעברית עדיף שתכתוב אותה באנגלית כי ככה אנשים ידעו למה הכוונה בכלל ויוכלו לענות

פורסם

טוב די עם השטויות... לנושא

אני חושה שהASUS P4P800 יהיה מעולה בשביל המעבד הזה. אם רוצים יותר, יש גם את הP4C800 עם צ'יפסט 875.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים