עבור לתוכן

DVD פשוט יכול לקרוא פורמט .MKV ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת ...

בנוסף אם לסרט יש כתוביות מובנות באנגלית נגיד, אני רוצה לשנות את זה לעברית שיהיה ניתן ליראות אותם ב DVD פשוט. איך אני עושה את זה?

פורסם

לא

אתה צריך להמיר אותו לפורמט שה - DVD יודע לקראו

אם הכתוביות מקודדות - אין דרל לבטל אותה

אם מדובר על קובץ נפרד - פשוט שים בפורט srt' sub

פורסם

Matroska הוא בעצם רק media container ככה שבתוך הקובץ יכול להיות כל דבר.

כמובן שלתת לציוד עם מערכת הפעלה embedded לזהות את כל זה זה ממש אתגר ורוב הסיכויים שכל נגן DVD ממוצא בכלל לא ידע מה נפל עליו.

פורסם

לא נוצר הDVD שיוכל לקרוא MKV ולגם לא יווצר אחד כזה

פורסם
  • מחבר

איזה באסה ... הפורמט הזה ממש טוב.

אגב, במחשב יש תוכנה שנקראת VLC שיודעת לבטל כתוביות באנגלית מובנות בסרט ולשים כתוביות קובץ במקום...

ואם אני צורב סרט עם קובץ כתוביות ה DVD ידע לזהות את הכתוביות?

פורסם

הקונטיינר הזה לא קריא ע"י מכשירי DVD.

פורסם

בדיוטי פרי מוכרים נגן בלו-ריי ב- 150-200 דולר, מתוצרת LG שהוא גם נגן DVD כמובן שיודע לקרוא קבצי MKV, הנגן הזה הוא מאוד זול ואיכותי ביחס למחיר שלו.

הדגם הוא BD370.

פורסם

זה נגן Blue-Ray.

פורסם

זה נגן Blue-Ray.

ציינתי בתחילת המשפט שזה נגן "בלו ריי" ואם כבר אתה רוצה לכתוב באנגלית אז כותבים: BLU-RAY למרות שכתבת נכון כותבי הסטנדרט החליטו להתחכם והורידו את האות E.

פורסם

אני חושב שהנקודה שלו היא שזה לא "DVD פשוט".

פורסם

במחיר שעולה DVD שקורא MKV (אם קיים כזה) עדיף כבר להשקיע את הכסף בHTPC נורמלי (לא סטרימר..)

נראה לי שאפילו הPS3 לא קורא MKV, או שהוא קורא את הקונטיינר אבל רק בפורמט AVCHD שרוב הסרטים ברשת לא מקודדים בו..

פורסם

במחיר שעולה DVD שקורא MKV (אם קיים כזה) עדיף כבר להשקיע את הכסף בHTPC נורמלי (לא סטרימר..)

נראה לי שאפילו הPS3 לא קורא MKV, או שהוא קורא את הקונטיינר אבל רק בפורמט AVCHD שרוב הסרטים ברשת לא מקודדים בו..

אם קראת את התגובה שלי היית רואה שהמחיר הוא עד 200 דולר, אני לא מאמין שבמחיר כזה אתה תוכל לקנות או לבנות HTPC נורמלי.

פורסם

הBD370 לא מקבל MKV בנפח של יותר מ4 ג'יגה (FAT32)

פורסם

הBD370 לא מקבל MKV בנפח של יותר מ4 ג'יגה (FAT32)

אתה מערבב ועושה סלט מהנתונים שלו:

קבצי MKV שצרובים על דיסק DVD - עד 4.7 ג"ב הוא קורא בלי בעיה, קבצים על דיסק און קי הוא יכול לקרוא עד 4 ג"ב כי זאת המגבלה של FAT 32.

מערכת קבצים FAT 32 מוגבלת ל 4 ג"ב והמכשיר תומך בהתקן חיצוני שעובד במערכת קבצים FAT32, לכן מכאן ההגבלה של 4 ג"ב, אך כאשר מדובר בתקליטור עם MKV מערכת הקבצים היא שונה מאחר ולא מדובר בדיסק קשיח או דיסק און קי, מדובר בתקליטור שנצרב בד"כ בפורמט UDF.

פורסם

יפה, אבל אתה צריך להתחשב בעובדה שכל סרט נורמלי היום הוא בנפח 15 ג'יגה +- ופתרון שכולל פיצול וצריבה של כל סרט על 4 דיסקים זה לא הפתרון המושלם..

בלי שום קשר אני לא ממליץ להשקיע שקל בנגנים האלה.. הם סובלים באותם המחלות של נגני הDVD ב150 שקל (הם לא תומכים בהרבה פורמטים, הצ'יפ שלהם לא מסוגל להתמודד עם 1080p חלק, ואחרי שנה שנתיים העיניית שלהם כבר לא קוראת אף דיסק), חלק מהם אפילו לא תומכים בDivX..

אז ב200 דולר אולי אין הרבה מה לצפות אבל זה 200 דולר שילכו לפח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים