עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה [אינטרנט , word , powerpoint] - עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים: גלישה באינטרנט , עבודה עם מיילים , office , חיבור למקרן חיצוני (לצורך הצגת מצגות)

מדובר במחשב למרצה/ מורה בקורסים ברחבי הארץ.

כתבתי שהתקציב הוא עד 4000 ש"ח , אך אין באמת סף אמיתי - כלומר: אם תביאו לי מחשב ב5k ותסבירו מדוע אני מוציא עוד 1000 , אז בכיף.

עדיפויות:

1. מסך 15.6 , כן - מסך גדול.

2. מקלדת נוחה וגדולה - אין ממש צורך במקלדת מלאה ( המספרים בצד ימין לא חשובים לי).

3. DELL (אלה אם כן תגידו אחרת).

4. אחריות טובה.

נקודה חשובה: לפי הצרכים שתיארתי , מחשב נייד ב2.5k יעשה את העבודה בצורה מעולה++ ,אז אם אתם מציעים משהו יותר יקר - אני צריך הסבר.

תודה רבה

פורסם

לפי מה שאני רואה שאתה צריך אין לך מה לחשוב על מחשב יקר מ2500 ש"ח . עם זאת מומלץ שתשיג את הכי טוב שניתן בסכום זה.

הערה לגבי המקרן , עליך לברר שהיציאה מכרטיס המסך של אותו מחשב תתאים למקרן , לפי מה שאני יודע מקרנים פשוטים מתחברים דרך חיבור vga

ואילו למקרנים החדשים יש אפשרות vga או hdmi או שניהם. מה שאני רוצה לומר זה שאם תקנה מחשב פשוט עם כרטיס מסך ללא יציאת HDMI ולמקרן יהיה רק חיבור HDMI אז נדפקת חזק .

אני הייתי הולך על HP כי יש להם שירות טוב ומחשבים איכותיים תבדוק בזאפ מה הכי זול והכי טוב תביא לכאן את הביצועים מול העלות והצרכים שלך ומישהו בטוח יתן לך אישור או ביטול לגבי אותו דגם .

פורסם
  • מחבר

אין תגובות?

מצאתי את המחשב הבא:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27655

(חנות שקרובה אליי , אני מחיפה)

האם הוא טוב? האם אני יכול למצוא מחשב חלופי ב3000 ש"ח (אני ממש לא צריך i3 , מדובר ב office סך הכל)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים