עבור לתוכן

Asus M4N68T-M אפשר חוות דעת

Featured Replies

פורסם

הי

אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M

אמין ? יעיל?

הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..

פורסם

אמין כמו כל לוח. הלוח הזה לא אמין יותר משאר הלוחות והוא גם לא פחות אמין משאר הלוחות.

יעיל- תלוי בתקציב ובדרישות.

פורסם
  • מחבר

לצרכי סרטים ומוסיקה רציתי לדעת אם כדאי להוסיף כרטיס קול וכרטיס מסך או שהמובנה מספיק טוב בכדי לצפות בסרטי HD..

כמו כן ראיתי שאין לו כל מיני יחבורים FIRE WIRE וכאלה ורציתי לדעת עד כמה שימושים החיבורים החסרים?

פורסם

הכל לפי הצרכים של משתמש הקצה.

לסרטים ומוסיקה לא צריך הרבה במיוחד. גם כשאתה מדבר על תכנים בהחנה גבוהה תהיה יותר ספיציפי כי ככל הנתונים עולים ככה גם דרישות החומרה.

פורסם
  • מחבר

סרטים לצפייה במחשב HD מלא..האם לוח הנל האם יתן לי איכות כמו של בוא נגיד HD4200 שבא על לוחת של גיגה בייט או שלא זה ולא זה ממש יעילים ועדיף כרטיס מסך חיצוני פשוט כמו ?5450

פורסם

אתה צריך קידוד של 1080p עם DTS? לא כל כך מובן מה בדיוק הדרישות שלך...

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל אני פשוט לא מבין בזה אלא קונה לאחי מחשב והוא מאד אוהב לראות סרטים..

בוא נשאל את זה אחרת

האם מה שכתוב כאן באנגלית זה מה ש I 3 530 נותן לי ללא כרטיס מסך וללא כרטיס קול על לוח אם H55 OR P55

Where Intel's team has a much compelling argument for HD Graphics is with HD video playback. The IGP on the Clarkdale GPUs is capable of offloading dual streams from Blu-ray discs - more or less the current pinnacle for HD video processing. The audio support of the platform is also incredibly impressive - the chipset supports 7.1 channel bit streaming Dolby TrueHD and DTS HD Master audio. That means even the least expensive system built on the Clarkdale platform will be able power a damn nice HTPC!

פורסם

מדובר כאן על מעבדים עם ליבת קלארקדל וצ'פסט H55/H57.

העניין הוא שאם יש באמת ציוד שניתן לנצל אותו כמו מגבר, רמקולים וחלל בבית לחוויה של קולנוע ביתי אז גם כדאי להשקיע בחומרה בשביל זה.

רצוי מאוד שתבדוק עם אח שלך עד כמה הוא רציני ומה כבר יש לו בידיים היום.

פורסם
  • מחבר

האם תוכל להמליץ לי לוח אם בטווח של עד 500- 600 שח שיתמוך בכל הפיצרים האלה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה נראה מעניין..אם הטכנולוגיה הכי חדשה של אינטל עולה 10% יותר מ AMD למה כולם כאן ממליצים בטירוף על AMD..מערכת ביתית מבוססת על I3 עולה 260 שח יותר ממערכת ביתית של AMD עם מעבד 3 ליבות...האם לא שווה לבזבז טיפה יותר ולקבל טכנולוגיה חדישה יותר? סתם סקרנות...

פורסם

אם אני קונה מחשב אז לא מעניין אותי מה חדש יותר, מעניין אותי מה משתלם יותר או טוב יותר. לא כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים