פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעותמה אתה חושבים על המחשב הזה:http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים מה יש לחייל קרבי לעשות עם נייד?לקחת אותו לצבא זה לא רעיון חכם (הוא יכול להפגע/להגנב או סתם להיות משקולת בתיק - כי לא משתמשים בו)מה הצרכים שלך? למה אתה צריך נייד?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים מחבר אחי מה זה משנה למה מה תיכנס לי לחיים מה זה משנה בלי להעליב או משהו סתם מיותרמה זאת אומרת לא באותה רמה יש משהו יותר טוב להציע
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים הכרטיס מסך עלוב יחסית למחשב, אתה משקיע הרבה כסף במסביב אבל הכרטיס בסופו של דבר יגביל אותך במשחקים.בלי קשר לזה, השאלה שלי היא כדי שתבין שמחשב נייד הוא לא כדאי למי שלא באמת צריך מחשב נייד.רק לשם השוואה, ביצועים של נייד שעולה 8000 שח מקבילים למחשב נייח שעולה פחות מ-4000.אני לא מנסה להכנס לך לחיים או לכיס, רק לגרום לך לנסות להסביר למה אתה צריך נייד ועוד אחד כ"כ יקר במחיר של 6000 שחמה יהיו השימושים שלך בנייד?
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים אני גם כמוך מבחינת הצרכים, ואני כנראה קונה את הToshiba l505-141. שיתקנו אותי אם אני טועה אבל זה המחשב הכי חזק למשחקים בתקציב הזה....
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר תודה אחי נראה מעניין אבל אני לא מכיר את הכרטיס מסך הזה מישהו יכול לתת חוות דעת? ???
פורסם 2010 באפריל 115 שנים תודה אחי נראה מעניין אבל אני לא מכיר את הכרטיס מסך הזה מישהו יכול לתת חוות דעת? ???בדוק בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.