פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחברהמלצות או פתרונות ?
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים איזה מודם יש לך? איך הוא מחובר? איזה מעבד? איזה מערכת הפעלה? צריך לנחש הכל לבד? אתה רוצה עזרה? תן פרטים!
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר יש לי מודם של אינטרנט מהיר במהירות 0.25 - מקסימום 30 קילובייט (איטי רצח)הוא מחובר ב USBמעבד AMD athlon 1333windows XPאיזה מודם יש לך? איך הוא מחובר? איזה מעבד? איזה מערכת הפעלה? צריך לנחש הכל לבד? אתה רוצה עזרה? תן פרטים!
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים תקנה כרטיס רשת ותחבר את המודם לכרטיס, לא מומלץ לעבוד עם מודם USB ומחשב חלש (יחסית)
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים מחבר דבר ראשון המחשב שלי לא חלש בכלליש לי גם 512 זיכרון SDRAM, אני דואג לעדכן את הכרטיס מסך - GeForce2 32MBטוב נו זה חלש יחסית להיום אבל זה לא קשור לביצועים של המחשב, ואם כן אז הוא מספיק חזקדבר שני איך המודם קשור לכרטיס רשת ? מה זה יעזור אם אני אחבר אותו לכרטיס רשת ? וחוץ מזה איך מחברים אותו לכרטיס רשת בכלל ???יש לי כרטיס רשת כבר.. יש לי רשת של שני מחשבים בבית...
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים ישנה חיבור במודם החיצוני של כבל מוצלב רק תוציא מהמחשב השני ותוציא את החיבור של ה-USB וז תחבר אותו למודם במקום למחשב השני וככה תוכל לגלוש דרך כרטיס הרשת
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים תוריד את הדריבר האחרון של הדריבר של המודם\לוח אם(במיוחד Usb).יכול להיות שיש איזה התנגשות של הCd-rw עם הUsb שהוא עובד. נסה לחלק כתובת Irq שונה למודם.ובמיוחד שיהיה לך את העידכונים האחרונים של המודם ואת הגירסא האחרונה של הFirmware של הצורב עצמו.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים טוב אחי הבעיה היא בלוח אם ב USB פשוט מודם USB K לא עושה טוב סינכרון במידה ויש עומס אז מה שאני מציע זה לבקש כרטיס רשת כי הוא יותר יציב ואין מה לעשות לגבי ה USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.