עבור לתוכן

הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין סדרה 5000 לבין 4000 של רדון?

Featured Replies

פורסם

אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?

פורסם

צריכת חשמל יותר נמוכה , ביצועים יותר טובים (לעומת אותה סדרה ) תמיכה ב DIRECTX11

יכולת הזרמת פורמטי ה אודיו החדשים BITSTREAM ללא ירידה באיכות .

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי...שורה על מי המלצת? על 4000 או על 5000?, ואם כבר המלצה? איזה דגם של כרטיס מומלץ היום?

פורסם

יש עניין של יחס תמורה למחיר. וזה לא שממליצים רק על סדרת 48XX, פשוט (לפי הבנתי) בטווח מחירים הבינוני ה 4850 נותן תמורה עדיפה על ה 5770(תקנו אותי אם אני טועה בדגמים).

בכל מקרה תסתכל במפרטי מחשב מומלצים ותראה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432974.0

פורסם

אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?

הכל עיניין של תקציב מול ביצועים, ל HD5000 כמובן יש יתרונות על ה HD4000, חלק מהיתרונות יכולים להיות לא רלוונטיים לך וכן למשתמש אחר...

אם אתה מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש תציין את התקציב ואת שאר המערכת כולל ספק כוח / מסך ונתאים לך את הטוב ביותר...

פורסם
  • מחבר

אוקי...אז תנו השוואה בינהם , מה כל אחד יותר חזק ויותר חלש. אני פשוט יחליט מה יותר טוב לי. התקציב שלי לכרטיס מסך + ספק כוח זה בערך 1350 ש"ח. המסך הוא 22 אינצ'.

שאר הרכיבים אינם ידועים עדיין. אבל כרגע אני מסתכל רק על הכרטיס. אז אל תתייחסו לכלל החומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים