עבור לתוכן

שיעורי ספורט והבגרות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט :P

השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות?

נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.

פורסם

לא משפיע, שיעורי הספורט הם נשק של המורים והם לא אמורים להשתמש בו, אבל המורים מצפצפים על משרד החינוך...

פורסם

כל מה שאתה צריך זה לעבור את הבגרות זה לא משנה גם אם עברת במינימום האפשרי לאף-אחד לא אכפת אבל אם אתה לא עובר אין תעודת בגרות

פורסם

שיעורי ספורט, כמו עוד כמה מקצועות "משמעותיים", בסה"כ מהווים מדד ליחידה פנימית. ובת'אכלס, אף אוניברסיטה או מוסד להשכלה גבוהה אחר, לא שמים על היחידות הפנימיות. אתה יכול להיות רגוע... :)

אני לא משקיע בשיעורי ספורט כי זה פשוט מגעיל להתאמן ולהזיע בביצפר... שיש לנו שיעור ספורט בשעה אחרונה, אז לרוב אני כן אראה נוכחות ואתאמן רגיל :P .

פורסם

אין ציון בספורט = אין תעודת בגרות.

שאל את און (OnThe Vy או משהו כזה).

פורסם

אין ציון בספורט = אין תעודת בגרות.

שאל את און (OnThe Vy או משהו כזה).

שטויות שהמורים מספרים. 90 אחוז מהשכבה שלי בלי ציון בספורט, כל מי שצריך תעודת בגרות קיבל אחת גם בלי הציון.

פורסם

זה בכלל לא שטויות, יש לי כמה חברים שבגלל שלא קיבלו עובר בספורט, באו במהלך ספטמבר (גם כאלה שהיו בצבא ונאלצו לבזבז את יום השישי שלהם על זה) לבית הספר להשלים (כלומר לרוץ, והרבה).

ציון י"א לא קשור לי"ב, אבל אצלנו גם אם היית עושה את הבגרות בי"ב אך לא הגעת ללפחות 50% מהשיעורים ועושה את כל המבחנים (2000, בטן, מתח) היית עדיין מקבל נכשל ונאלץ לבוא לאחר סיום הלימודים להשלים.

ציון עובר בספורט הוא חובה על מנת לקבל תעודת בגרות. הדרך היחידה שלך להמנע מלעשות בגרות בספורט היא על ידי אישור רפואי.

פורסם

אז אני לא מבין את החברים שלך שבאו בכלל לבית ספר להזיע. באים לשלוחה האקסטרנית של משרד החינוך, מעבירים את כל הציונים לשם. עושים עוד פעם איזה בגרות אינפנטילית(כמו זאת בחיבור) ומקבלים תעודה. או אם יש לך ציון שאתה גם כך לא מרוצה זאת הדזמנות מצויינת לשפר אותו - בלי לרוץ ולהזיע. אני לא מבין את האנשים שקונים את ההפחדה של המורים בבית הספר.

פורסם

זאת לא הפחדה! לפחות לא בבית ספר שלנו! אני בי"א (מצטיין בספורט 8) )אבל איימו עלינו בכיתה ט' שמי שמקבל נכשל בספורט לא עולה לתיכון! ותאמין לי הרבה אנשים נדפקו בזה ועשו בחינות חוזרות בספורט בשביל לעלות לתיכון! אני חושב שעם תעודת הבגרות זה אותו דבר. עוד משהו בלי שום קשר, לא מביאים לך תעודת בגרות אם יש לך נכשל באיזשהו מקצוע (לא משנה אם הוא פנימי או חיצוני) והנכשל מתחת ל45 ומותר רק נכשל אחד בתעודה חוץ מנכשל מתחת ל 45. זאת אומרת שאם יש לך 50 בספורט ובכל שאר המקצועות אין לך נכשלים אתה מקבל תעודת בגרות. אם יש לך 44 בספורט אתה לא מקבל תעודת בגרות(במקום ספורט יכול להיות כל מקצוע אחר). אם יש לך 50 בספורט ו50 בביולוגיה אין לך תעודת בגרות(המקצועות הם רק לדוגמה) .

פורסם

תלמידים לא מודעים לזכויות שלהם ואחר כך בוכים...אז תבררו, תתחילו להלחם על מה שמגיע לכם.

הבית ספר לא יכול למנוע מכם לעלות כיתה אלא אם כן זאת החלטה של המועצה הפדגוגית וזה הם עושים רק אם תלמיד ממש חלש.

בתי ספר גם לא יכול למנוע מכם תעודת בגרות, רק משרד החינוך רשאי לעשות את זה ומשרד החינוך לא עושה את זה ל90 אחוז מהתלמידים שלא מגיעים לשיעורי ספורט בכלל. לעומת זאת, משרד החינוך כן יכול למנוע מכם תעודת בגרות אם לא עניתם על קריקטריונים יותר חשובים (כמו ציון עובר בהגברה, או משהו בסגנון...)

פורסם

אני חוזר על משהו שכבר אמרתי כי כנראה שלא הפנמתם את זה

תעודת הבגרות מורכבת מ-2 חלקים (2 דפים)

חלק אחד ציונים במקצועות עליהם נבחנתם בבחינת הבגרות

חלק שני ציונים במקצועות עליהם לא נבחנתם

החלק השני מורכב מכל אותם מקצועות שעליהם לא נבחנתם בבחינת הבגרות אבל למדתם אותם בבית ספר. זה כולל ספורט ומקצועות אחרים אותם למדתם בכיתה י' (כימיה בילוגיה פיזיקה או כל דבר אחר) ואחרי זה לא בחרתם אותם במגמה שבה אתם רוצים ללמוד. כל אותם מקצועות מקבלים דף משלהם בו רשומים כל הציונים בדיוק כמו שהופיעו בתעודה בשנה האחרונה בה למדתם את המקצוע. בית ספר יכול לשנות את הציון ולהגיש ציון גבוה יותר למשרד החינוך אבל הוא לא חייב. ציון שלילי במקצוע כזה שולל תעודת בגרות ע"י משרד החינוך ולא ע"י הבית ספר!

יש לי חברים שלא קיבלו תעודת בגרות כי בכיתה י היה להם ציון שלילי בערבית והם לא המשיכו ללמוד את המקצוע הזה ב-י"א י"ב.

תפנימו את זה.

פורסם

אני לא למדתי ערבית מכיתה ח'...וגם אז קיבלתי נכשל...

ומשרד החינוך גם לא פוסל תעודות בגרות על סמך ציון אחד, לא צריך להלחץ ולהלחיץ כל כך מהר.

יש מקצועות מסויימים שאם נכשלים בהם (או לא ניגשים לבגרות) אז לא מקבלים תעודת בגרות, ספורט הוא לא אחד מהם.

פורסם

כדי לקבל תעודת בגרות חובה ציון עובר בכל אחד ממקצעות החובה, ערבית הוא לא אחד מהם, ספורט הוא כן.

אנשים לא השלימו את המקצוע להנאתם.

פורסם

אצלנו בבית ספר , ואני בי"ב , אמרו שאם אין ציון עובר בספורט ,אין תעודת בגרות ,וזה לא להפחדה ,כי שבוע שעבר היה לנו דואטלון ,משהו פ'חבל לכם על הזמן , וזה נחשב כחלק מבגרות בספורט

פורסם

אלון צודק.

THE EXORCIST

אתה לא יודע על מה אתה מדבר על תבלבל אנשים אתה רוצה להסתבך תסתבך על תגרור אנשים אחרים תמימים ביחד איתך.

קיצר אם אתם רוצים תעודת בגרות בראש שקט בלי בעיות בעתיד תגיעו לשיעורי ספורט תעשו את המינימום המורה כבר יביא לכם ציון עובר זה לא כזה נורא!. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים